reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Mój żołądek na pewno nie jest gotowy na Maczka. Na razie zupka, jogurciki, jakieś smothie. Dzisiaj zjadłam ziemniaki z kotletem z kurczaka. Ale mam mocno "zagazowany" brzuch 😅 Pewnie dlatego, że zmiany były też na jelitach.
Też czułam się gazowana 😜oni walą jakieś koszmarne ilości CO2, żeby zrobić sobie pole
U mnie zeszło, że tak powiem, w naturalny sposób 😅

Dziewczyny, w tym tyg zamierzam poinformować szefowa o tym, że we wrześniu podchodzę do in vitro. Bardzo nie lubię mówić o swojej prywacie, ale chce być fair i ją przygotować na to, że mogę być w ciąży, a okres jesienny w mojej pracy jest wymagający i być może musi się już rozglądac za pracownikiem, bym mogła go wyszkolić. O L4 nie myślę, jednak nie mam pojęcia, jak będzie przebiegała moja ciąża.
Jestem trzonem w takich rozmowach. Miałybyscie może dla mnie jakieś rady, jak mogę to przekazać?

Ja w dzieciństwie nienawidziłam leczo. A teraz bardzo lubię :) robię na dużej ilości kiełbasy, cebula, papryka, cukinia i trochę przecieru pomidorowego. Oczywiście do podania z chlebem.

reklama
Do góry