LadyCaro
Fanka BB :)
Narazie wykonałam tylko jakaś część zabiegów pielęgnacyjnych i nie przejrzałam jeszcze tik tokaJak na Ciebie to krótko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Narazie wykonałam tylko jakaś część zabiegów pielęgnacyjnych i nie przejrzałam jeszcze tik tokaJak na Ciebie to krótko
Też czułam się gazowana oni walą jakieś koszmarne ilości CO2, żeby zrobić sobie poleMój żołądek na pewno nie jest gotowy na Maczka. Na razie zupka, jogurciki, jakieś smothie. Dzisiaj zjadłam ziemniaki z kotletem z kurczaka. Ale mam mocno "zagazowany" brzuch Pewnie dlatego, że zmiany były też na jelitach.
Taa bąki też wjeżdżają co chwilęTeż czułam się gazowana oni walą jakieś koszmarne ilości CO2, żeby zrobić sobie pole
U mnie zeszło, że tak powiem, w naturalny sposób
Z chlebem.A leczo jak jecie? Z ziemniakami czy bez?
Ja jadam rosół z ziemniakami, takimi w kawałkach, nie gniecionymi.rosół też?
Zdarzało się z ziemniakami, ale zdecydować częściej z chlebem.A bigos jak się u was je? Bo ja widzialam nie raz wersję że z ziemniakami