reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Widzę, że w większości mizeria u Was jest z octem, tak nie jadłam 🤔 U mnie tylko ogórki w plasterki, sól i kwaśna śmietana. Bigos z ziemniakami, leczo z ziemniakami albo z bułką 😄 pierogi wszystkie, jak na słodko to że śmietaną i cukrem, jak wytrawnie to ze smażoną cebulką.

reklama
@Avy przysiady zrobione ;)
Gołąbki w sosie pomidorowym z chlebem a jak końcówka gołąbków to z ziemniakami i sosem żeby się najedli ;)
Leczo bez ziemniaków a co do frytek to w Irlandii nauczyłam się jeść z solą i octem 😜kiedyś nie mogłam nawet słyszeć teraz nie wyobrażam sobie bez octu 😂🙈
Tak w Angli też z octem, ale to nie dla mnie , chipsy o smaku octu też odpadają. 🤢
A leczo ze świeżym pieczywem ofc. 🙂

reklama
Do góry