Avy
Fanka BB :)
Czyli już jesteś zdrowaBurgera już bym też zjadła
W ogóle to jak się czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli już jesteś zdrowaBurgera już bym też zjadła
Czyli pierogów z mięsem, ruskich, z kapustą i grzybami nie jesz?Ale jedzeniowe tematy wjechały. Do rzeczy że się najadlam - byłam z przyjaciółka w kinie i na pizzy, jestem pełna i szczęśliwa.
Golabki z sosem pomidorowym, bez ziemniaków.
Mizeria w plasterki, bez dodawania cukru.
Rosół bez ziemniaków.
Placki ziemniaczane ze śmietana i cukrem.
Pierogi z owocami.
Jeszcze jakies kontrowersje?
tarte ogóreczkiA mizeria jak? Potarte Ogórki czy plasterki?
U mnie potarte
JemCzyli pierogów z mięsem, ruskich, z kapustą i grzybami nie jesz?
Ok Już myślałam, że akceptujesz tylko z owocami Swoją drogą fajne jest połączenie z serem i owocamiJem
Ale niektórzy z owocami nie uznają wcale.
Mój żołądek na pewno nie jest gotowy na Maczka. Na razie zupka, jogurciki, jakieś smothie. Dzisiaj zjadłam ziemniaki z kotletem z kurczaka. Ale mam mocno "zagazowany" brzuch Pewnie dlatego, że zmiany były też na jelitach.Czyli już jesteś zdrowa
W ogóle to jak się czujesz?
Tak, ja uwielbiam placki ziemniaczane z ketchupemAle jedzeniowe tematy wjechały. Do rzeczy że się najadlam - byłam z przyjaciółka w kinie i na pizzy, jestem pełna i szczęśliwa.
Golabki z sosem pomidorowym, bez ziemniaków.
Mizeria w plasterki, bez dodawania cukru.
Rosół bez ziemniaków.
Placki ziemniaczane ze śmietana i cukrem.
Pierogi z owocami.
Jeszcze jakies kontrowersje?