reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
W zeszłym roku jak poszłam do gina, miałam podejrzenie pcos, zlecił mi wtedy wszystkie hormony etc. w celu wykluczenia i wyszło ok, oprócz prolaktyny która była troszkę powyżej normy. Po jakimś czasie i dalszych bezowocnych staraniach poszłam do innego lekarza i powtórzyłam prolaktyne i progesteron i tym razem wyszły ok. W między czasie mąż był u urologa, który zlecił mu badania hormonalne, wyszły prawidłowe i po tym zrobił badanie nasienia również wyszło w porządku. Ostatnio zrobiłam badania na rożnego rodzaju bakterie, choroby weneryczne i też ok 😁 Po tym lekarz stwierdził, że przyczyna może być właśnie w endo oraz późnej owulce jakoś 16-19 dc, przepisał mi Clo którego nigdzie nie ma i Estrofem, który zaczynam od dzisiaj - jestem teraz w 2 dc, za tydzień mam do niego jechać sprawdzić jak sprawa się ma 😁 Zazwyczaj testowałam jakieś 10dpo, ale chyba już jestem tym zmęczona i tym razem odpuszczę. Poza tym zawsze po owulacji mam typowe objawy, jak ból piersi, zatrzymanie wody i wiem, że okres się zbliża mimo to łudzę się i robię te testy z nadzieją.
to wpisałam Cię na ławeczkę rezerwowych 😊

reklama
Do góry