reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Dzien dobry, nie spać, są newsy ;)
20230716_065932.jpg
Proszę milion 🤞🤞 żeby tym razem się udało i to było to! Na bete pójdę jutro.

Wczoraj tez robiłam, ale mialam strach, że to nadal ovi 🫣 Ale dzisiaj jest wyraźniejsza!
20230715_080349.jpg

reklama
Dzien dobry, nie spać, są newsy ;)
Zobacz załącznik 1547370
Proszę milion 🤞🤞 żeby tym razem się udało i to było to! Na bete pójdę jutro.

Wczoraj tez robiłam, ale mialam strach, że to nadal ovi 🫣 Ale dzisiaj jest wyraźniejsza!
Zobacz załącznik 1547371
Oj , to na pewno nie ovi , kreska z dzisiaj jest wyraźniejsza😍 to jest to!
Trzymam kciuki z całych sił, żeby teraz było już tylko dobrze🤞🤞🤞🤞🤞💗
I czekamy jutro na bete niecierpliwie.

Na poprawę humoru kupuję słodycze i to takie zakupy sprawiają mi najwięcej przyjemności ogólnie spożywcze lubię robić, a rzeczy tj. ubrania, buta to najczęściej online bo tego typu zakupów nie cierpię. Gdy byłam sama to dla regulacji emocji jechałam autem przed siebie lub robiłam długie samotne spacery (najwcześniej po polach, lasach).

Wesela lubię bo kocham tańczyć, na przerwach tylko siedzę przy stoliku, a tak to wywijam na parkiecie 😉
Ja to podziwiam takich ludzi, którzy calutkie wesele tańczą i nie opuszczają praktycznie parkietu ,szacun dla Ciebie 🙂

A masz jakieś ciążowe objawy? 🙂
Jak się czujesz?
Na takie typowe objawy to chyba jeszcze za wcześnie. Ale pobolewał mnie brzuch od kilku dni, takie kłucie. Poprzednio miałam tak samo, wiec podejrzewałam, że może coś jest na rzeczy 😉
Czuje się spoko, tylko jest lekki strach, żeby się udało 🥺

Na takie typowe objawy to chyba jeszcze za wcześnie. Ale pobolewał mnie brzuch od kilku dni, takie kłucie. Poprzednio miałam tak samo, wiec podejrzewałam, że może coś jest na rzeczy 😉
Oby tym razem było dobrze, żeby tylko ten bąbelek się tam mocno trzymał✊✊
Wszystkie na pewno będziemy trzymać kciuki ❤️

Ja to podziwiam takich ludzi, którzy calutkie wesele tańczą i nie opuszczają praktycznie parkietu ,szacun dla Ciebie 🙂
Wiesz, tych wesel nie ma już za dużo, ale jak już jest to na drugi dzień ciężko chodzić, choć tu też trochę mojej winy bo jak już się "odwale", to całą noc na szpilkach. Odkąd sięgam pamiętacią lubiłam tańczyć, potrafiłam pracę kończyć o 22, szybko do domu się ogarnąć i jechać na dyskotekę. Dodam, że większości byłam kierowcą bo o niego zawsze było ciężko, a ja alko do zabawy nie potrzebuje 😉

Ostatnia edycja:
reklama
Niestety też znam to uczucie. Tule mocno i mam nadzieję, że ten strach szybko pójdzie w odstawkę ❤️

Do góry