reklama
anyżowa
Fanka BB :)
Oj , to na pewno nie ovi , kreska z dzisiaj jest wyraźniejsza to jest to!Dzien dobry, nie spać, są newsy
Zobacz załącznik 1547370
Proszę milion żeby tym razem się udało i to było to! Na bete pójdę jutro.
Wczoraj tez robiłam, ale mialam strach, że to nadal ovi Ale dzisiaj jest wyraźniejsza!
Zobacz załącznik 1547371
Trzymam kciuki z całych sił, żeby teraz było już tylko dobrze
I czekamy jutro na bete niecierpliwie.
anyżowa
Ja to podziwiam takich ludzi, którzy calutkie wesele tańczą i nie opuszczają praktycznie parkietu ,szacun dla CiebieNa poprawę humoru kupuję słodycze i to takie zakupy sprawiają mi najwięcej przyjemności ogólnie spożywcze lubię robić, a rzeczy tj. ubrania, buta to najczęściej online bo tego typu zakupów nie cierpię. Gdy byłam sama to dla regulacji emocji jechałam autem przed siebie lub robiłam długie samotne spacery (najwcześniej po polach, lasach).
Wesela lubię bo kocham tańczyć, na przerwach tylko siedzę przy stoliku, a tak to wywijam na parkiecie
anyżowa
A masz jakieś ciążowe objawy?Dzien dobry, nie spać, są newsy
Zobacz załącznik 1547370
Wczoraj tez robiłam, ale mialam strach, że to nadal ovi Ale dzisiaj jest wyraźniejsza!
Zobacz załącznik 1547371
Jak się czujesz?
AScarlett
Moderator
Na takie typowe objawy to chyba jeszcze za wcześnie. Ale pobolewał mnie brzuch od kilku dni, takie kłucie. Poprzednio miałam tak samo, wiec podejrzewałam, że może coś jest na rzeczyA masz jakieś ciążowe objawy?
Jak się czujesz?
Czuje się spoko, tylko jest lekki strach, żeby się udało
Kosinka94
Moderator
Trzymam z całych sił kreski widać i liczę że beta to tylko formalnośćDzien dobry, nie spać, są newsy
Zobacz załącznik 1547370
Zobacz załącznik 1547371
Panda91
Zaciskam kciuki z całych sił i nie puszczam przez 9mc!!!!!!Dzien dobry, nie spać, są newsy
Zobacz załącznik 1547370
Zobacz załącznik 1547371
anyżowa
Oby tym razem było dobrze, żeby tylko ten bąbelek się tam mocno trzymał️️Na takie typowe objawy to chyba jeszcze za wcześnie. Ale pobolewał mnie brzuch od kilku dni, takie kłucie. Poprzednio miałam tak samo, wiec podejrzewałam, że może coś jest na rzeczy
Wszystkie na pewno będziemy trzymać kciuki
Kosinka94
Moderator
Wiesz, tych wesel nie ma już za dużo, ale jak już jest to na drugi dzień ciężko chodzić, choć tu też trochę mojej winy bo jak już się "odwale", to całą noc na szpilkach. Odkąd sięgam pamiętacią lubiłam tańczyć, potrafiłam pracę kończyć o 22, szybko do domu się ogarnąć i jechać na dyskotekę. Dodam, że większości byłam kierowcą bo o niego zawsze było ciężko, a ja alko do zabawy nie potrzebujeJa to podziwiam takich ludzi, którzy calutkie wesele tańczą i nie opuszczają praktycznie parkietu ,szacun dla Ciebie
Ostatnia edycja:
reklama
Kosinka94
Moderator
Niestety też znam to uczucie. Tule mocno i mam nadzieję, że ten strach szybko pójdzie w odstawkęNa takie typowe objawy to chyba jeszcze za wcześnie. Ale pobolewał mnie brzuch od kilku dni, takie kłucie. Poprzednio miałam tak samo, wiec podejrzewałam, że może coś jest na rzeczy