reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Przez całe życie nie poznałam nikogo kto nie chciałby chodzić na wesela i nie lubiłby zakupów (w sensie kobiety, bo faceci to wiadomo). A tu człowiek trafia na randomowe forum w necie i nagle bach! :D
No widzisz, ja nie lubie wesel, a zakupy lubie i wtedy mnie cieszą, jak faktycznie mam coś do kupienia i czegoś potrzebuję na obecny moment
😅
Teraz już wiesz gdzie są Twoje prawdziwe friendki🤪😅

reklama
Mi się podobają takie sny, ilekroć tak mi się śniło , to czułam się bardzo " lekka" a sam upadek nie był bolesny. 😁🫣

Raz też mi się śnił wypadek samochowowy, wtedy autem uderzyłam w budynek " kościół" i nagle zrobiło się biało, a na duszy tak lekko się zrobiło, identycznie jak w moim śnie o spadaniu 🤪🫣😁
a co bierzesz przed spaniem? 🙈

Przez całe życie nie poznałam nikogo kto nie chciałby chodzić na wesela i nie lubiłby zakupów (w sensie kobiety, bo faceci to wiadomo). A tu człowiek trafia na randomowe forum w necie i nagle bach! :D
ja na wesele lubię pójść ale na zakupy nie nawidze. Wszystko co mogę staram się zamawiać przez internet 😉

Ja nie przepadam za zakupami. Nie znoszę chodzenia po galeriach. Za to mój mąż lubi i na zakupach to ja jestem ta narzekająca strona, że bolą nogi, że chce już do domu 🤣 większość rzeczy wolę zamawiać online i odsyłać jak mi nie pasuje.
Co do wesel akurat jesteśmy po jednym. My wszystkiego po trochu, czyli jemy, pijemy, gadamy z gośćmi, tańczymy. Ale nie jesteśmy jakimiś super tancerzami więc tak na luzaku.😊
Też nie znoszę robienia zakupów. Preferuje zakupy przez internet. Ewentualnie zlecam partnerowi.

A ja zakupy uwielbiam i mnie uspokajają;) I w galerii i online. Moja szafa pękająca w szwach o tym świadczy 🤣

Wesela, hmmm. Ogólnie spoko, lubię wyjść i pogadać i potańczyć. Ale fajnie jak to jest wesele w gronie znajomych na luzie i bez głupich zabaw oczepinowych - nie cierpię ich. A i nie lubię przetrzymywania na siłę do końca. Jak chce wyjść o 2 to chce móc wyjść.

szalona, ja jak mam taki sen to czuję jakbym spadała naprawdę i budzę się przerażona. Długo jeszcze nie mogę zasnąć po tym 🤣
Ja też tak mam! Na szczęście nie często :p ja nie wiem czy przez tą pogodę czy co ale od 2 dni nie śpię spokojnie budzę się w nocy, mam straszne sny, spać nie mogę, szlag mnie trafia bo temperatury od 3 dni mam przekłamane :p

Ostatnia edycja:
reklama
Kupuję wszystko co się da online, nie tylko ciuchy. Na zły humor czekoladka 😀
Na weselach baaardzo cieszą mnie oczepiny, bo są o północy, a gdy się kończą, to jest prawie pierwsza. A jak jest pierwsza, to już blisko do drugiej, od której to godziny można już się ewakuować 😄

Do góry