reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Przez całe życie nie poznałam nikogo kto nie chciałby chodzić na wesela i nie lubiłby zakupów (w sensie kobiety, bo faceci to wiadomo). A tu człowiek trafia na randomowe forum w necie i nagle bach! :D
No widzisz, ja nie lubie wesel, a zakupy lubie i wtedy mnie cieszą, jak faktycznie mam coś do kupienia i czegoś potrzebuję na obecny moment
😅
Teraz już wiesz gdzie są Twoje prawdziwe friendki🤪😅

reklama
Mi się podobają takie sny, ilekroć tak mi się śniło , to czułam się bardzo " lekka" a sam upadek nie był bolesny. 😁🫣

Raz też mi się śnił wypadek samochowowy, wtedy autem uderzyłam w budynek " kościół" i nagle zrobiło się biało, a na duszy tak lekko się zrobiło, identycznie jak w moim śnie o spadaniu 🤪🫣😁
a co bierzesz przed spaniem? 🙈

Przez całe życie nie poznałam nikogo kto nie chciałby chodzić na wesela i nie lubiłby zakupów (w sensie kobiety, bo faceci to wiadomo). A tu człowiek trafia na randomowe forum w necie i nagle bach! :D
ja na wesele lubię pójść ale na zakupy nie nawidze. Wszystko co mogę staram się zamawiać przez internet 😉

Ja nie przepadam za zakupami. Nie znoszę chodzenia po galeriach. Za to mój mąż lubi i na zakupach to ja jestem ta narzekająca strona, że bolą nogi, że chce już do domu 🤣 większość rzeczy wolę zamawiać online i odsyłać jak mi nie pasuje.
Co do wesel akurat jesteśmy po jednym. My wszystkiego po trochu, czyli jemy, pijemy, gadamy z gośćmi, tańczymy. Ale nie jesteśmy jakimiś super tancerzami więc tak na luzaku.😊
Też nie znoszę robienia zakupów. Preferuje zakupy przez internet. Ewentualnie zlecam partnerowi.

A ja zakupy uwielbiam i mnie uspokajają;) I w galerii i online. Moja szafa pękająca w szwach o tym świadczy 🤣

Wesela, hmmm. Ogólnie spoko, lubię wyjść i pogadać i potańczyć. Ale fajnie jak to jest wesele w gronie znajomych na luzie i bez głupich zabaw oczepinowych - nie cierpię ich. A i nie lubię przetrzymywania na siłę do końca. Jak chce wyjść o 2 to chce móc wyjść.

szalona, ja jak mam taki sen to czuję jakbym spadała naprawdę i budzę się przerażona. Długo jeszcze nie mogę zasnąć po tym 🤣
Ja też tak mam! Na szczęście nie często :p ja nie wiem czy przez tą pogodę czy co ale od 2 dni nie śpię spokojnie budzę się w nocy, mam straszne sny, spać nie mogę, szlag mnie trafia bo temperatury od 3 dni mam przekłamane :p

Ostatnia edycja:
reklama
Kupuję wszystko co się da online, nie tylko ciuchy. Na zły humor czekoladka 😀
Na weselach baaardzo cieszą mnie oczepiny, bo są o północy, a gdy się kończą, to jest prawie pierwsza. A jak jest pierwsza, to już blisko do drugiej, od której to godziny można już się ewakuować 😄

Do góry