reklama
Magdalena09
Fanka BB :)
ja nie wiem czy to jest jako fobia ale panicznie boje się spadania. Nie mam lęku wysokości, mogę stać nad urwiskiem i jest ok, ale za chwilę sobie wyobrażam że z niego spadam i jestem przerażonadobra, to żeby zagęścić posty, pytanie: czy macie jakieś fobie?
Ja mam jedną: trypofobia. Czyli, że okropnie źle się czuję patrząc na takie rzeczy:
Zobacz załącznik 1547218
serio, fizycznie czuję, że mi serce zaczyna szybciej bić.
Magdalena09
Ja was dopiero nadrabiam bo właśnie wróciliśmy do domu. Wczoraj byliśmy u teściów i zostaliśmy na nockę, a dzisiaj od rana na dzialeczce, łapaliśmy słoneczko i chyba trochę mnie kark piecze
Jutro mamy w planie zgarnąć teściów i jechać nad niemieckie jeziorko a na powrocie odwiedzić moich rodziców
Jutro mamy w planie zgarnąć teściów i jechać nad niemieckie jeziorko a na powrocie odwiedzić moich rodziców
kicikocia
Ja uwielbiam wesela ale u nas ich bardzo mało. I do tego mój mąż to słaby kompan do tańca. Byliśmy w maju na weselu. Parę dni przed mówię do mojego chrzesniaka(14 lat ma) czy ze mną na weselu zatańczy. Ja miałam na myśli jeden taniec, a ten wariat nie dał mi siedzieć. Przetańczyliśmy całe wesele
anyżowa
Tzn?Dziewczyny! Gdzie Wy byłyście przez całe moje życie?
anyżowa
Ja miałam kiedyś sny o spadaniu, i o dziwo były przyjemneja nie wiem czy to jest jako fobia ale panicznie boje się spadania. Nie mam lęku wysokości, mogę stać nad urwiskiem i jest ok, ale za chwilę sobie wyobrażam że z niego spadam i jestem przerażona
Magdalena09
szalona, ja jak mam taki sen to czuję jakbym spadała naprawdę i budzę się przerażona. Długo jeszcze nie mogę zasnąć po tymJa miałam kiedyś sny o spadaniu, i o dziwo były przyjemne
anyżowa
Mi się podobają takie sny, ilekroć tak mi się śniło , to czułam się bardzo " lekka" a sam upadek nie był bolesny.szalona, ja jak mam taki sen to czuję jakbym spadała naprawdę i budzę się przerażona. Długo jeszcze nie mogę zasnąć po tym
Raz też mi się śnił wypadek samochowowy, wtedy autem uderzyłam w budynek " kościół" i nagle zrobiło się biało, a na duszy tak lekko się zrobiło, identycznie jak w moim śnie o spadaniu
reklama
Avy
Przez całe życie nie poznałam nikogo kto nie chciałby chodzić na wesela i nie lubiłby zakupów (w sensie kobiety, bo faceci to wiadomo). A tu człowiek trafia na randomowe forum w necie i nagle bach!