reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
dobra, to żeby zagęścić posty, pytanie: czy macie jakieś fobie?
Ja mam jedną: trypofobia. Czyli, że okropnie źle się czuję patrząc na takie rzeczy:
Zobacz załącznik 1547218
serio, fizycznie czuję, że mi serce zaczyna szybciej bić.
ja nie wiem czy to jest jako fobia ale panicznie boje się spadania. Nie mam lęku wysokości, mogę stać nad urwiskiem i jest ok, ale za chwilę sobie wyobrażam że z niego spadam i jestem przerażona ☹️

Ja was dopiero nadrabiam bo właśnie wróciliśmy do domu. Wczoraj byliśmy u teściów i zostaliśmy na nockę, a dzisiaj od rana na dzialeczce, łapaliśmy słoneczko i chyba trochę mnie kark piecze 🙈
Jutro mamy w planie zgarnąć teściów i jechać nad niemieckie jeziorko a na powrocie odwiedzić moich rodziców 😊

szalona, ja jak mam taki sen to czuję jakbym spadała naprawdę i budzę się przerażona. Długo jeszcze nie mogę zasnąć po tym 🤣
Mi się podobają takie sny, ilekroć tak mi się śniło , to czułam się bardzo " lekka" a sam upadek nie był bolesny. 😁🫣

Raz też mi się śnił wypadek samochowowy, wtedy autem uderzyłam w budynek " kościół" i nagle zrobiło się biało, a na duszy tak lekko się zrobiło, identycznie jak w moim śnie o spadaniu 🤪🫣😁

reklama
Do góry