Avy
Fanka BB :)
Żeby zrobić 10 serii to trzeba byłoby wziąć urlopTo wcale nie jest tak dużo. Wystarczy sobie to podzielić na np 10 serii i już jest po 25
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żeby zrobić 10 serii to trzeba byłoby wziąć urlopTo wcale nie jest tak dużo. Wystarczy sobie to podzielić na np 10 serii i już jest po 25
Zjebane excele to mam jaPokazałabym tego mojego excela, ale pomyślicie, że jestem jeszcze bardziej zjebana niż uważacie teraz
Ale ja nigdzie nie napisałam, że mój excel jest zjebany Excela to Ty szanujZjebane excele to mam ja
buhahahahaEj @Brownie1992 wiesz po czym poznać ludzi pieprzniętych od normalnych? Normalni piszą exel
Ja mogę, bo i tak mam dietę lekkostrawną po zabiegu jeszcze A jak długi ten odwyk planowo?
Ale to tak kompletnie zero zero? Czy np jaki rogal maślany albo cola zero albo jakieś zdrowe ciasteczka musli albo inne substytuty?
Ja po wizycie u jednej pani doktor z dnia na dzień porzuciłam słodycze. Jeszcze dziś pamiętam jak koleżanka na imieniny sernik przyniosła, robi przepyszny sernik (ślinka mi cieknie na samą myśl), prawie się wtedy złamałam. Wytrwałam około roku. Aktualnie zakończyłam fazę na czekoladę. Teraz już tylko lody czekoladowe i to w małej ilości, mniej niż 0,5 litra na raz.
Wszystkie dziewczyny, które podejmują wyzwanie ćwiczą regularnie?
Ej czy Ty mi coś wmawiasz ?Ej @Brownie1992 wiesz po czym poznać ludzi pieprzniętych od normalnych? Normalni piszą exel
Ja na keto robiłam np takie kulki kokosowe albo z masła orzechowego coś, albo babeczki twarogowe z borówkami lub malinami. Coś tam można w sieci wygrzebać fajnegoJa jestem cały czas na keto, więc żadnych rogalików ani innych ciasteczek nie szamam. Chociaż przyznaję, że ostatnio zdarza mi się zrobić jakieś odstępstwo.
Nie, absolutnieEj czy Ty mi coś wmawiasz ?