reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

#chwalipost Dwa dni ciężkiej pracy (dziś dla mnie dużo lżejszy bo były dodatkowe ręce do pomocy) i jest, nasz piękny taras 😍

Załączniki

• 16894297665056072628745384142953.jpg
    16894297665056072628745384142953.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 104
reklama
Z programu będziesz?
Mialam ja badania krwi, wymazy MUCHA i czystość, drożność po wynikach wymazów- miałam ureo, więc najpierw musialam zaleczyć, potem po ponownych wynikach drożność. Mąż miał badane nasienie. U mnie nie widzieliśmy konieczności histero wiec nie było- ale podobno czasami robia, wtedy to na oddziale chyba. Te wszystkie badania, które robią- wirusologiczne z krwi i wymazy są konieczne do iui. Ważne 6 miesięcy. Do 2 podejścia musialam powtarzać.
.

Ostatnia edycja:
@agaj1508 mówisz, że bierzesz magnez wiczorem? A czemu?
Bo ja też biorę magnez, ale normalnie z suplami koło śniadania/obiadu, to ma jakieś znaczenie?
A w ogóle dziewczyny, o jakich porach bierzecie suple? Bo ja w sumie biore wszystko naraz, może powinnam rozbić...
Ja biore przy obiedzie, tylko na czczo biore eutyrox , i metformina jedna tabletka do sniadania a jedna do obiadu/ obiadokolacji, kolacje jem tylko na weekend.

@agaj1508 mówisz, że bierzesz magnez wiczorem? A czemu?
Bo ja też biorę magnez, ale normalnie z suplami koło śniadania/obiadu, to ma jakieś znaczenie?
A w ogóle dziewczyny, o jakich porach bierzecie suple? Bo ja w sumie biore wszystko naraz, może powinnam rozbić...
Bo uspokaja i pomaga zasnąć 😚 lepiej się po nim śpi (ponoć, bo ja od zawsze mam twardy sen XD)
Ja rano jem śniadanie i po (albo czasem i do śniadania) jedna saszetka fertistim, czekam pół h, biorę witaminę d, potem tak do obiado-kolacji piję drugą saszetkę fertistim (po 12h od pierwszej saszetki). I potem tak godzinka/pół godzinki (zależy jak się przypomni) przed spaniem magnez 😌

dobra, to żeby zagęścić posty, pytanie: czy macie jakieś fobie?
Ja mam jedną: trypofobia. Czyli, że okropnie źle się czuję patrząc na takie rzeczy:
Zobacz załącznik 1547218
serio, fizycznie czuję, że mi serce zaczyna szybciej bić.
Lek wysokości, boje się pająków (ale tych jadowitych, tych klozetowych, co się czasem pojawiają w dziwnych miejscach, to nie XD), No i mam klaustrofobię, jak mam wybrać, czy na 5 piętro pojade winda, czy pójdę schodami, to wybieram schody XD

reklama
dobra, to żeby zagęścić posty, pytanie: czy macie jakieś fobie?
Ja mam jedną: trypofobia. Czyli, że okropnie źle się czuję patrząc na takie rzeczy:
Zobacz załącznik 1547218
serio, fizycznie czuję, że mi serce zaczyna szybciej bić.
Ja się boje stanąć na krawędzi gdy nie mam się czego złapać, a jak tylko czegoś się trzymam to kozak jestem i żadna wysokość nie jest dla mnie problemem.

Do góry