reklama
Motylkowa!
Fanka BB :)
.Z programu będziesz?
Mialam ja badania krwi, wymazy MUCHA i czystość, drożność po wynikach wymazów- miałam ureo, więc najpierw musialam zaleczyć, potem po ponownych wynikach drożność. Mąż miał badane nasienie. U mnie nie widzieliśmy konieczności histero wiec nie było- ale podobno czasami robia, wtedy to na oddziale chyba. Te wszystkie badania, które robią- wirusologiczne z krwi i wymazy są konieczne do iui. Ważne 6 miesięcy. Do 2 podejścia musialam powtarzać.
Ostatnia edycja:
anyżowa
Z częstotliwością pisania na weekend, raczej wątpliwy tematWiecie, że do jutra musimy napisać do 519 strony, żeby utrzymać normę?
anyżowa
Ja biore przy obiedzie, tylko na czczo biore eutyrox , i metformina jedna tabletka do sniadania a jedna do obiadu/ obiadokolacji, kolacje jem tylko na weekend.@agaj1508 mówisz, że bierzesz magnez wiczorem? A czemu?
Bo ja też biorę magnez, ale normalnie z suplami koło śniadania/obiadu, to ma jakieś znaczenie?
A w ogóle dziewczyny, o jakich porach bierzecie suple? Bo ja w sumie biore wszystko naraz, może powinnam rozbić...
koko.sanka
Bo uspokaja i pomaga zasnąć lepiej się po nim śpi (ponoć, bo ja od zawsze mam twardy sen XD)@agaj1508 mówisz, że bierzesz magnez wiczorem? A czemu?
Bo ja też biorę magnez, ale normalnie z suplami koło śniadania/obiadu, to ma jakieś znaczenie?
A w ogóle dziewczyny, o jakich porach bierzecie suple? Bo ja w sumie biore wszystko naraz, może powinnam rozbić...
Ja rano jem śniadanie i po (albo czasem i do śniadania) jedna saszetka fertistim, czekam pół h, biorę witaminę d, potem tak do obiado-kolacji piję drugą saszetkę fertistim (po 12h od pierwszej saszetki). I potem tak godzinka/pół godzinki (zależy jak się przypomni) przed spaniem magnez
koko.sanka
Lek wysokości, boje się pająków (ale tych jadowitych, tych klozetowych, co się czasem pojawiają w dziwnych miejscach, to nie XD), No i mam klaustrofobię, jak mam wybrać, czy na 5 piętro pojade winda, czy pójdę schodami, to wybieram schody XDdobra, to żeby zagęścić posty, pytanie: czy macie jakieś fobie?
Ja mam jedną: trypofobia. Czyli, że okropnie źle się czuję patrząc na takie rzeczy:
Zobacz załącznik 1547218
serio, fizycznie czuję, że mi serce zaczyna szybciej bić.
Motylkowa!
dobra, to żeby zagęścić posty, pytanie: czy macie jakieś fobie?
Ja mam jedną: trypofobia. Czyli, że okropnie źle się czuję patrząc na takie rzeczy:
Zobacz załącznik 1547218
.
Ostatnia edycja:
reklama
Kosinka94
Moderator
Ja się boje stanąć na krawędzi gdy nie mam się czego złapać, a jak tylko czegoś się trzymam to kozak jestem i żadna wysokość nie jest dla mnie problemem.dobra, to żeby zagęścić posty, pytanie: czy macie jakieś fobie?
Zobacz załącznik 1547218