reklama
Brownie1992
Moderator
A ta pierwsza w Krakowie nie była bezpłatna? @Motylkowa! Ty chyba byłaś
II edycja Ogólnopolskiej Konferencji âPÅodnoÅÄ. Strefa Specjalistycznej Wiedzyâ â zapisz siÄ i doÅÄcz do nas! - Plodnosc.pl
II edycja Ogólnopolskiej Konferencji "PÅodnoÅÄ. Strefa Specjalistycznej Wiedzy" odbÄdzie siÄ 28 października 2023 r. w Warszawie.
plodnosc.pl
anyżowa
Fanka BB :)
Imponuje mi pranie dywanów w wykonaniu chłopa faktycznie fajny macie podziałJakie macie plany na ten upalny weekend?
U nas iście nowoczesny podział obowiązków. Ja montuję lampy na podjeździe, a chłop pierze dywany Powinnam też trochę popracować zawodowo, ale póki co mi się nie chce. Jedziemy zaraz na zakupy do budomarketu. Także intensywny weekend się zapowiada.
A! Powiedziałam mojemu, że na długi weekend sierpniowy może jechać ze mną nad morze, ale będzie siedział sam
Niedawno wróciłam z pracy.
Dzisiaj mam w planach posprzatać łazienenkę na błysk, uporządkować wszystkie kosmetyki.
Później przyjdą nasi dobrzy znajomi, dzisiaj raczej w domu posiedzimy, bo mocno wieje , a ja nie lubię chodzić w taki wiatr
Jutro z kolei jedziemy do Londynu, do znajomych, więc będzie intensywny dzień, trochę pochodzimy.
anyżowa
Sprawdziłam, że cykl mi się do dupy zgra z urlopem, bo jade jednak na krócej, więc zrobie jutro część badań, tych , które ma m nieaktualne albo nie mam (androgeny) , bo jutro mam 4 dc, w kolejnym miesiacu nie dam rady bo będę w podróży prawdopodobnie, albo bezpośrednio przed i nie będzie jak. Reszte zrobie w PL , bo reszta może być robiona w inne dni a poza tym wyjdzie mi taniej.
Dorzuciłam też przecieciała antyplemnikowe, jestem ciekawa jak to u mnie wygląda, i tym sposobem wyszło mj 327 £ za jutrzejsze badania, które musiałam zrobić czyli w przeliczeniu 1700 zł
Dorzuciłam też przecieciała antyplemnikowe, jestem ciekawa jak to u mnie wygląda, i tym sposobem wyszło mj 327 £ za jutrzejsze badania, które musiałam zrobić czyli w przeliczeniu 1700 zł
Załączniki
królowa_kresek😉🙃
U mnie jak to w sobotę, dzieciaki rozbiegły się po znajomych. Ja z rana ogarnęłam największy bałagan. Ogarnęłam psy, ogród, i opalam się. Czuję, twarz mi nie podziękuje za to, mimo filtra. Jeszcze nie cała godzinka i spadam do domu odsapnąc. Potem jeszcze rowerek, jakiś balantaise dziś wpadnie, jak mąż wrocil ze strefy, bo od rana jest na skokach, współczuję mu - taki żar z nieba... chociaż w gorze chwilę chłodu mają. Obiad mam z wczoraj, wystarczy fryty dorobić i z głowy.
Motylkowa!
Taaak, w Krakowie edycja była bezpłatna…..A ta pierwsza w Krakowie nie była bezpłatna? @Motylkowa! Ty chyba byłaś
II edycja Ogólnopolskiej Konferencji âPÅodnoÅÄ. Strefa Specjalistycznej Wiedzyâ â zapisz siÄ i doÅÄcz do nas! - Plodnosc.pl
II edycja Ogólnopolskiej Konferencji "PÅodnoÅÄ. Strefa Specjalistycznej Wiedzy" odbÄdzie siÄ 28 października 2023 r. w Warszawie.plodnosc.pl
Lwica1410
Szum kosiarek ustał... Sąsiedzi jak koszą trawę, to czekają jak jeden skończy, żeby następny mógł zacząć. Jeszcze nie widziałam żeby w jednym czasie kosili. Jeszcze niech tylko tartak skończy pracę i będzie wsi spokojna, wsi wesoła. Chyba, że zaczną na crossach jeździć, ale może za gorąco.
Dziś obiad mama robiłam, to cudowne jak człowiek sam nie musi
Jak bym była u siebie to po przeczytaniu postów chyba bym czuła presję robienia porządków.
Nasz basen nadal nie rozłożony, może będzie czas jak wrócimy.
A @ nie widać. Niby wiem, że cykle rozjechane, ale tak czekam stabilizacji w tej kwestii.
Dziś obiad mama robiłam, to cudowne jak człowiek sam nie musi
Jak bym była u siebie to po przeczytaniu postów chyba bym czuła presję robienia porządków.
Nasz basen nadal nie rozłożony, może będzie czas jak wrócimy.
A @ nie widać. Niby wiem, że cykle rozjechane, ale tak czekam stabilizacji w tej kwestii.
reklama
AScarlett
Moderator
Myślę, że damy radęWiecie, że do jutra musimy napisać do 519 strony, żeby utrzymać normę?
Dzisiaj wszystkie się zagrzeją i jutro będzie siedzenie w cieniu i czas na forum