reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
@agaj1508 mówisz, że bierzesz magnez wiczorem? A czemu?
Bo ja też biorę magnez, ale normalnie z suplami koło śniadania/obiadu, to ma jakieś znaczenie?
A w ogóle dziewczyny, o jakich porach bierzecie suple? Bo ja w sumie biore wszystko naraz, może powinnam rozbić...

Bo ja też biorę magnez, ale normalnie z suplami koło śniadania/obiadu, to ma jakieś znaczenie?
A w ogóle dziewczyny, o jakich porach bierzecie suple? Bo ja w sumie biore wszystko naraz, może powinnam rozbić...
Na czczo eurhyrox. Wit D rano podczas śniadania. Chwile po śniadaniu pueria + magnez (mam w 3 formach). Wieczorem witaminę a+e.
I tyle biorę:)

Ja dzisiaj leniwie. Nareszcie słońce przeszło w druga stronę i można spokojnie posiedzieć w cieniu na balkonie. Korci mnie trochę żeby posprzątać w szufladzie w łazience, ale może mi przejdzie :D
Suple jem po śniadaniu zazwyczaj :)
A i przyspieszono mi wizytę do poradni, jednak będzie za dwa tygodnie, wiec się bardzo cieszę bo akurat przed okresem będę i może jednak ta diagnostyka szybciej ruszy :)

Ja dzisiaj leniwie. Nareszcie słońce przeszło w druga stronę i można spokojnie posiedzieć w cieniu na balkonie. Korci mnie trochę żeby posprzątać w szufladzie w łazience, ale może mi przejdzie :D
Suple jem po śniadaniu zazwyczaj :)
A i przyspieszono mi wizytę do poradni, jednak będzie za dwa tygodnie, wiec się bardzo cieszę bo akurat przed okresem będę i może jednak ta diagnostyka szybciej ruszy :)
Idziesz do poradni w uniwersyteckim?
Super, ze udalo się przyspieszyć!

Na czczo eurhyrox. Wit D rano podczas śniadania. Chwile po śniadaniu pueria + magnez (mam w 3 formach). Wieczorem witaminę a+e.
I tyle biorę:)
to ja biorę euthyrox zaraz po przebudzeniu, przed śniadaniem berberynę, potem po śniadaniu metylofolina, metylowaną b12, d 4000j, kwasy omega 3 (więc d ma się w czym rozpuszczać) i magnez. Potem przed kolacją berberynę znów.

Tak :) mam nadzieje ze nam zrobią wszystkie badania i zakwalifikują do IUI. Myślisz ze będą chcieli mi tez zrobić drożność i histero? Tobie przed IUI jakie badania robili?
Z programu będziesz?
Mialam ja badania krwi, wymazy MUCHA i czystość, drożność po wynikach wymazów- miałam ureo, więc najpierw musialam zaleczyć, potem po ponownych wynikach drożność. Mąż miał badane nasienie. U mnie nie widzieliśmy konieczności histero wiec nie było- ale podobno czasami robia, wtedy to na oddziale chyba. Te wszystkie badania, które robią- wirusologiczne z krwi i wymazy są konieczne do iui. Ważne 6 miesięcy. Do 2 podejścia musialam powtarzać.

ja biorę magnez wieczorem po kolacji po chyba rozluźnia więc od razu (może mi się wydaje) pomaga w lepszym spaniu

reklama
Do góry