reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

@Kejcik pisalam 4.07, że u mnie okres, a mam znaki zapytania przy swoim na 1 stronie, zerknelam zobaczyc czy komuś sie udalo, zmień kochana, ja tuż już zaraz męża będę meczyc bo się owulka zbliża i mam zamiar jeszcze raz zatestować w tym miesiacu 31.07 jak sie menda owulacja nie spóźni :)
ja chyba też będę 31.07 testować czuję że owulka będzie wcześniej 😁 niby miesiączka 4.08 ale od 31.07 będę testować 🤣

reklama
I liczę że się uda☺️ dziś mi się śniło ,że zastanawiałam się czy roczek dziecka wyprawiać w święta Wielkanocne 🙈 sprawdziłam wstępny termin porodu jakby się udało wychodzi 12.04.2024 a Wielkanoc 20.04.2025 więc może się sprawdzi 🤣 dzień przed prenatalnymi w drugiej ciąży śniło mi się że dowiem się że będzie chłopak i na drugi dzień się potwierdziło 🤣

I liczę że się uda☺️ dziś mi się śniło ,że zastanawiałam się czy roczek dziecka wyprawiać w święta Wielkanocne 🙈 sprawdziłam wstępny termin porodu jakby się udało wychodzi 12.04.2024 a Wielkanoc 20.04.2025 więc może się sprawdzi 🤣 dzień przed prenatalnymi w drugiej ciąży śniło mi się że dowiem się że będzie chłopak i na drugi dzień się potwierdziło 🤣
Mi wychodzi teoretyczny termin porodu na Wielki Piątek 2024 🤣

Pomijając te, których nigdy nie spróbuję- flaki,wątróbka, to popisowe danie na Sri Lance, gdzie w jednym z miejsc był to dramat... coś w rodzaju curry, w którym jest mięso z kurczaka siekane razem z kośćmi 🤢, żyłami, tłuszczem i to wszystko wymieszane z niedogotowanymi warzywami i twardym ryżem.

Zeby nie bylo jadłam podobne danie w kilku miejscach przeważnie było ok, mie bylo tych kosci. Ale w tym jednym to było coś obrzydliwego.
A Ty coś nie miałaś pisać o jakimś szpitalu na Polnej? Czy mi post uciekł na tym haju 😅

reklama
Do góry