reklama
Panda91
Fanka BB :)
O a na co do kina? JA wczoraj z mamą byłam na Indianie Jones@Avy odhacz mi proszę dzisiejsze 100. Oj chociaż jakoś ciężko było, chyba wczorajszy orbitrek i 13k kroków to było za dużo. Dobrze, że dzisiaj nie zdążę wejść na orbitreka, bo idę do lekarza i do kina
Avy
Wybacz, ale musiałam7 ale to nie od ziemniaków, a od pizzy, do ziemniaków wróciłam jak zaczęłam dietę
Bolilol
Tobie wszystko wybaczęWybacz, ale musiałam
Bolilol
no właśnie na to jak Ci się podobało? Ja nie oglądałam wcześniej ani jednej części, ale mąż lubi, to go zabiorę, co mi tamO a na co do kina? JA wczoraj z mamą byłam na Indianie Jones
Panda91
Ja też nie oglądałam, a mama fanka, więc poszłam z nią i w sumie było ok, typowo rozrywkowe kino Dla mnie ciut za długie ;p już mnie nosiło i musiałam z dwa razy wyjść do toalety, aby się przejść i poruszaćno właśnie na to jak Ci się podobało? Ja nie oglądałam wcześniej ani jednej części, ale mąż lubi, to go zabiorę, co mi tam
Bolilol
W ogóle jeżeli chodzi o ziemniaki, to u mnie w domu były tylko ziemniaki. Nie było kasz, ryżu. Zawsze ziemniaki. I to w dużych ilościach, serio pół talerza to ziemniaki - i to co najmniej.
I zawsze przeżywam szok u teściów na rodzinnych obiadach, gdy teściowa daje na stół kasze różne, ryż i taką miskę ziemniaków, że ja bym ją sama zjadła i oni sobie wszyscy po dwie marne łyżki nakladają tych ziemniaków a jako, że ona jeszcze robi po 4 rodzaje mięs, ale to jest gulasz, jakiś królik, kaczka, no rzeczy niejadalne dla mnie, to zawsze wychodzę tak głodna z tego obiadu, że przy stole po obiedzie muszę udawać, że to nie z głodu mi w brzuchu burczy
I zawsze przeżywam szok u teściów na rodzinnych obiadach, gdy teściowa daje na stół kasze różne, ryż i taką miskę ziemniaków, że ja bym ją sama zjadła i oni sobie wszyscy po dwie marne łyżki nakladają tych ziemniaków a jako, że ona jeszcze robi po 4 rodzaje mięs, ale to jest gulasz, jakiś królik, kaczka, no rzeczy niejadalne dla mnie, to zawsze wychodzę tak głodna z tego obiadu, że przy stole po obiedzie muszę udawać, że to nie z głodu mi w brzuchu burczy
nikaplis
Jezuuuu nadrobiłam tę Kate Nosowski i płacze ze śmiechu! Że alpro zgodziło się na taką postać reklamy to ja już chyba do końca życia kąpać się będę w ich "mleku" kocham kocham kocham i jeszcze jak mówi pod koniec że za Heya to widać że nie dbała o siebie to się już w ogóle popłakałam
reklama
nikaplis
to chyba w większości polskich domów tak było. Moja Mama zawsze na obiad ziemniaki z czyms. Kasze, ryże czy jakieś tam komosy to w ogóle nie istniały chyba że w gołąbkach. Niestety podobnie z warzywami, zawsze słyszałam "nałóż sobie trochę buraczków ze słoika, będzie trochę warzyw" ale świeże/gotowane/na parze to dopiero we własnym domu się nauczyłam robićW ogóle jeżeli chodzi o ziemniaki, to u mnie w domu były tylko ziemniaki. Nie było kasz, ryżu. Zawsze ziemniaki. I to w dużych ilościach, serio pół talerza to ziemniaki - i to co najmniej.