wrobelmm
Fanka BB :)
aaa to zupełnie inna bajkaJa będę mieć histerolaparoskopię
W 3dc lub 4 dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaa to zupełnie inna bajkaJa będę mieć histerolaparoskopię
W 3dc lub 4 dc
GratulacjeDziewczyny, są wyniki
ja ostatnio tez czuje się taka wzdęta..no niestety, jadłam przez ładny kawał czasu niezdrowo, bardzo niezdrowo..dlatego postanowiłam od dziś jeść zdrowo (zrobil mi się brzuch, jakbym w 6 miesiącu była :/ ) Więc najpierw muszę zrzucić te 3 kg, które przytyłam..a potem schudnąć, te które chciałam zrzucić, zanim przytyłam te 3 kg )Matko dziewczyny od kilku dni czuje się okropnie wzdęta zaraz po jedzeniu. Brzuch mam jak w 8 miesiącu. Nie wiem czy to przez to, że okres ma być za dwa dni czy co... masakra. Polećcie mi cos innego niż espumisan
Jeszcze nie wstałam, a Ty mi kazesz przysiady robićweeeeź, nie poddawaj się, zrób 9x10! 10 na pewno dasz radę zrobić
uwielbiam wegańskie majonezy@Bolilol kupiłam wczoraj ten wegański majonez i jest wporzo. Nawet chłop w sałatce nie poznał tylko się podniecał jaka zajebista mi wyszła
Znalazłam oferte prywatną za 30 zł za tą zwyklą.Pro biorę w tym cyklu po raz pierwszy, jeśli wysikam dwie kreski to stwierdzę ze to jej zasługa a co do NAC to osobiście uważam ze nie ma sensu przepłacać za Miovelie konkretnie, tylko wybrać innej marki
Na 100% odpuszczeniea jeszcze w temacie odpuszczenia, jak myślicie, co bardziej pomogło koleżance z fb zajść w ciążę, ODPUSZCZENIE? czy jednak utrata 30kg?
Dokładnie natchnął i przypomnial mi o miovelli optymistyczny wpis @Panda91I ja też już miałam wdrażać w życie pełnoprawne odpuszczenie i co najwyżej brać kwas foliowy jak będę pamiętać, no ale… Jeszcze znalazłam w sobie jakąś motywacje, więc jeśli czujesz podobnie to czemu nie spróbować
Pięknie gratulujęDziewczyny, są wyniki