królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Czyli tyle by przyjąć 1200?Ja NAC brałam rano, południe i wieczór. Z tym ze po dwie tabletki, bo miały po 200mgi nie wpłynęło to na przyspieszenie owulacji u mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli tyle by przyjąć 1200?Ja NAC brałam rano, południe i wieczór. Z tym ze po dwie tabletki, bo miały po 200mgi nie wpłynęło to na przyspieszenie owulacji u mnie
o, czyli nie jestem gruba, ten brzuch to od wody!podobno właśnie to tak działa ale nie na mniew dzień jak dużo piję to chodzę do toalety myślę, że co najmniej raz na 1,5h. W nocy jako taki bo jjak wypiję pół szklanki tak o 22:30 przed snem, to elegancko o 5:30 jak tylko budzik zadzwoni muszę wstać gdyż pęcherz pełniuteńki
![]()
Mój mąż natomiast jak zaczynał pic wodę to twierdził, że mu to brzuch wywala! Stwierdziłam, że to absurd ale potem czytałam gdzieś, że rzeczywiście może tak być jak się organizm z wodą oswaja.
Wydaje mi się, że najlepiej zadzwonić bo w większych miastach dziewczyny pisały od 3 do 6 miesięcy, a mniejszych byl od razu termin. Zależy jak sie akurat trafi@LadyCaro ile czekałaś na drożność na NFZ?
Ja Ci już mówiłam, że nie jesteś gruba !o, czyli nie jestem gruba, ten brzuch to od wody!![]()
Na pewno redukcja wagi a za tym stabilizacja hormonów, była kluczowa, ale te popularne słowo "odpuszczam" znaczy raczej "odstresowuje się, nie spinam, nie stresuje" to też ma znaczenie. Zauważcie, jak ktoś mowi, że robi od forum krotką przerwę, żeby bez końca nie skupiać się na temacie starań, odpocząć, albo po jakimś czasie stwierdza, że jest zmęczony ciągłym planowaniem nowych rozwiązań i planu i potrzebuje przerwy. Myslę, że to też ma wpływ na hormony, takie długotrwałe napięcie. Tylko trudno tak złożyć broń.a jeszcze w temacie odpuszczenia, jak myślicie, co bardziej pomogło koleżance z fb zajść w ciążę, ODPUSZCZENIE? czy jednak utrata 30kg?![]()
Tak dokładnie. Ja miałam ze swansona, jedno opakowanie akurat na trzy cykleCzyli tyle by przyjąć 1200?
Ja tez sobie zainstalowałam apke. Wczoraj wypiłam 1,5 l + 600ml kawy. To moj sukces. Bo ja wody to szkl dziennie tylko. Za to biegałam i sikałam wodą dosłownie, nawet koloru nie byłoA tak w ogóle to przez wyzwanie z wodą nie mogę spać w nocy, bo ciągle sikam. Jestem zmęczona i niewyspanado tego ledwo chodzę przez te przysiady i orbitreka
Zdrowe nawyki, taaaaa![]()
W którym randomowym sklepie typu biedra/lidl kupie?@Bolilol kupiłam wczoraj ten wegański majonez i jest wporzo. Nawet chłop w sałatce nie poznał tylko się podniecał jaka zajebista mi wyszła![]()