Brownie1992
Moderator
Na pewno odpuszczeniea jeszcze w temacie odpuszczenia, jak myślicie, co bardziej pomogło koleżance z fb zajść w ciążę, ODPUSZCZENIE? czy jednak utrata 30kg?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno odpuszczeniea jeszcze w temacie odpuszczenia, jak myślicie, co bardziej pomogło koleżance z fb zajść w ciążę, ODPUSZCZENIE? czy jednak utrata 30kg?
nie nie nie, nie ma wypisywania się, rób przysiadyJa się chyba oficjalnie wypisuję z tych przysiadów, dosyć się nakucam w ogrodzie
Po pewnym czasie picia dużo się przyzwyczaisz i nie będzie już sikania co chwileA tak w ogóle to przez wyzwanie z wodą nie mogę spać w nocy, bo ciągle sikam. Jestem zmęczona i niewyspana do tego ledwo chodzę przez te przysiady i orbitreka
Zdrowe nawyki, taaaaa
Ja dziś też odpadam z przysiadami. Tak mi @ daje popalić, że tylko żre ketonal z nospąA tak w ogóle to przez wyzwanie z wodą nie mogę spać w nocy, bo ciągle sikam. Jestem zmęczona i niewyspana do tego ledwo chodzę przez te przysiady i orbitreka
Zdrowe nawyki, taaaaa
ciężko mi w to uwierzyć szczególnie, że strasznie dużo wypacam na tym orbitreku i nic, sikam jak głupia, 4-5 razy w nocy wstajęPo pewnym czasie picia dużo się przyzwyczaisz i nie będzie już sikania co chwile
Cześć sunshine83
Jakoś tak wyszło że dwa razy spontanicznie z mężem zaczęliśmy się starać, odstawiałam antykoncepcję i w pierwszym cyklu dwa razy udało nam się szczęśliwie zaskoczyć. To jednak już parę lat temu było więc liczymy się z różnymi możliwościami. I chyba ginekolog też, bo wcześniej luteiny nie brałam.Witamy, obyś nie grzała tu miejsca za długo Poprzednie starania bez problemów?
podobno właśnie to tak działa ale nie na mnie w dzień jak dużo piję to chodzę do toalety myślę, że co najmniej raz na 1,5h. W nocy jako taki bo jjak wypiję pół szklanki tak o 22:30 przed snem, to elegancko o 5:30 jak tylko budzik zadzwoni muszę wstać gdyż pęcherz pełniuteńkiPo pewnym czasie picia dużo się przyzwyczaisz i nie będzie już sikania co chwile
weeeeź, nie poddawaj się, zrób 9x10! 10 na pewno dasz radę zrobićJa dziś też odpadam z przysiadami. Tak mi @ daje popalić, że tylko żre ketonal z nospą