Brownie1992
Moderator
Ja kupiłam ten biedronkowyW którym randomowym sklepie typu biedra/lidl kupie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kupiłam ten biedronkowyW którym randomowym sklepie typu biedra/lidl kupie?
Mozesz podrzucić link?Tak dokładnie. Ja miałam ze swansona, jedno opakowanie akurat na trzy cykle
ja wpisuje sobie do zegarka ilość wody..bo naprawdę mam problem z wypijaniem odpowiedniej ilości wody..często po prostu zapominam..Jak wpisuje, to chociaż widzę, jak mało pije i staram się "dopijać"..a jak nie zwracam uwagi, to pije bardzo mało :/ wczoraj wpisywałam to wypiłam te 1750 ml.(nie liczę kaw, kawy, bo u mnie to można raczej nazwać mleko z kawa..)Ja tez sobie zainstalowałam apke. Wczoraj wypiłam 1,5 l + 600ml kawy. To moj sukces. Bo ja wody to szkl dziennie tylko. Za to biegałam i sikałam wodą dosłownie, nawet koloru nie było a przed nocą 2 razy w wc po położeniu się spać do łożka
aaa przepraszam, Medverita nie swanson https://allegro.pl/oferta/medverita-nac-200-mg-n-acetylocysteina-90kapsulek-13737475355Mozesz podrzucić link?
Wybacz, ale o takim odpuszczeniu mogą mówić tylko osoby, które żadnych problemów nie mają, a nadto się nakręcają. Żeby wyrównać hormony odpuszczeniem to np trzeba wyeliminować stres, czyli ci- rzucić pracę, jeśli jest stresująca albo denerwująca?Na pewno redukcja wagi a za tym stabilizacja hormonów, była kluczowa, ale te popularne słowo "odpuszczam" znaczy raczej "odstresowuje się, nie spinam, nie stresuje" to też ma znaczenie. Zauważcie, jak ktoś mowi, że robi od forum krotką przerwę, żeby bez końca nie skupiać się na temacie starań, odpocząć, albo po jakimś czasie stwierdza, że jest zmęczony ciągłym planowaniem nowych rozwiązań i planu i potrzebuje przerwy. Myslę, że to też ma wpływ na hormony, takie długotrwałe napięcie. Tylko trudno tak złożyć broń.
Oczywiście, że tak jest. Głowa potrafi wiele zablokować i wiele kwestii utrudniać. Ja polowe poprzedniego roku spędziłam na terapii, bo nie potrafiłam sobie poradzić z kilkoma rzeczami i choć sądziłam, ze akurat kwestie poprzednich strat i brak kolejnej ciąży już dawno przepracowałam, szybko się okazało, że zupełnie tak nie jest i że się za nie obwiniałam.Na pewno redukcja wagi a za tym stabilizacja hormonów, była kluczowa, ale te popularne słowo "odpuszczam" znaczy raczej "odstresowuje się, nie spinam, nie stresuje" to też ma znaczenie. Zauważcie, jak ktoś mowi, że robi od forum krotką przerwę, żeby bez końca nie skupiać się na temacie starań, odpocząć, albo po jakimś czasie stwierdza, że jest zmęczony ciągłym planowaniem nowych rozwiązań i planu i potrzebuje przerwy. Myslę, że to też ma wpływ na hormony, takie długotrwałe napięcie. Tylko trudno tak złożyć broń.
No mam podobnie. Ja nie zapominam tylko po prostu nie lubie wody, poza kilkoma łykami w ciągu dnia, ja nawet herbaty nie pijeja wpisuje sobie do zegarka ilość wody..bo naprawdę mam problem z wypijaniem odpowiedniej ilości wody..często po prostu zapominam..Jak wpisuje, to chociaż widzę, jak mało pije i staram się "dopijać"..a jak nie zwracam uwagi, to pije bardzo mało :/ wczoraj wpisywałam to wypiłam te 1750 ml.(nie liczę kaw, kawy, bo u mnie to można raczej nazwać mleko z kawa..)
Wiesz, to nie dobrze, że bierzesz trzy na raz. Należy je rozłożyć na trzy razy dziennie! Ja wiem, że to trudne, żeby którejś nie pominąć, ale to przecież tylko 5 dni brania, a nie non stop. Ja sobie nastawiałam przypomnienia w telefonie przez te 5 dni.Ja biorę 3 na raz ;D do drugiego śniadania. Biorę drugi raz w życiu. Jak brałam pierwszy raz to miałam o 2-3 dni wcześniej owu, ale mógł to być przypadek ;D Pójdę na moni w przyszły poniedziałek i zobaczę.
Najważniejsze, że @ jest i że nie trzeba przesuwać szpitala.Ja dziś też odpadam z przysiadami. Tak mi @ daje popalić, że tylko żre ketonal z nospą
Daj dziewczynie spokój przed szpitalem Nie dość, że w nerwach tam pójdzie to jeszcze z zakwasamiweeeeź, nie poddawaj się, zrób 9x10! 10 na pewno dasz radę zrobić