reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
nie, miałam trzy razy usg i potwierdziło się, ze mój mocny ból jajnika wskazuje na owulacje. Nie mierze temperatury, to nie dla mnie, za bardzo kocham spać, by budzić się z. rana..a potem nie mogłabym usnąć (mam tak, ze jak się obudzę, to już zasnąć nie potrafię :p) Ale jak liczyłam cykle z ciekawości, od tego bólu, od miesiączki wstecz, to faktycznie wychodziła mi wtedy owu. Ale ja nie jestem ekspertem, to tylko takie moje gdybanie...
podziwiam was za wasza ogromna wiedzę...
Mam nadzieje, ze to był jeden tak krótki cykl.. zobaczymy...
Oby :) powiem Ci ze mi tez ciężko było się zabrać za mierzenie temperatury ale w sumie się przyzwyczaiłam. Mierze o 7 i albo już wstaje albo próbuje dalej spać 🙂 w sumie pare cykli temu tez mi sie przytrafił taki krótki cykl 23dni, ale nie śledziłam owulacji ani nic. Tez mnie to zestresowalo 😬

Matko dziewczyny od kilku dni czuje się okropnie wzdęta zaraz po jedzeniu. Brzuch mam jak w 8 miesiącu. Nie wiem czy to przez to, że okres ma być za dwa dni czy co... masakra. Polećcie mi cos innego niż espumisan :D

Dziękuję za przyjęcie 🙂
Rozpoczynamy teraz starania o trzecie dziecko. To mój pierwszy cykl starań po odstawieniu antykoncepcji. Oboje z mężem zbliżamy się powoli do 40. Byłam u ginekologa w czerwcu na podstawowych badaniach, dostałam zielone światło do starań i luteinę na podtrzymanie ciąży.

P.S. gratuluję pozytywnych bet!
Witamy, obyś nie grzała tu miejsca za długo 🤭 Poprzednie starania bez problemów? 🙂

Tak się wkurzyłam na ten ból brzucha, ze zrobiłam shakshuke( jaja specjalnie”rozłalam” po patelni bo nie lubię jak mi żółtko „pływa” 😂)

Załączniki

• IMG_3861.jpeg
    IMG_3861.jpeg
    1 013,7 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry