reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
I ja też już miałam wdrażać w życie pełnoprawne odpuszczenie i co najwyżej brać kwas foliowy jak będę pamiętać, no ale… Jeszcze znalazłam w sobie jakąś motywacje, więc jeśli czujesz podobnie to czemu nie spróbować 😊
a jeszcze w temacie odpuszczenia, jak myślicie, co bardziej pomogło koleżance z fb zajść w ciążę, ODPUSZCZENIE? czy jednak utrata 30kg? 🤔

Załączniki

• IMG_0723.jpeg
    IMG_0723.jpeg
    61,6 KB · Wyświetleń: 125
A śledzisz jakoś owulacje? Jeśli nie to może warto by było zacząć z temperatura, żeby sprawdzić czy faza lutealna jest nadal ok
nie, miałam trzy razy usg i potwierdziło się, ze mój mocny ból jajnika wskazuje na owulacje. Nie mierze temperatury, to nie dla mnie, za bardzo kocham spać, by budzić się z. rana..a potem nie mogłabym usnąć (mam tak, ze jak się obudzę, to już zasnąć nie potrafię :p) Ale jak liczyłam cykle z ciekawości, od tego bólu, od miesiączki wstecz, to faktycznie wychodziła mi wtedy owu. Ale ja nie jestem ekspertem, to tylko takie moje gdybanie...
podziwiam was za wasza ogromna wiedzę...
Mam nadzieje, ze to był jeden tak krótki cykl.. zobaczymy...

Dziewczyny, ja trzy dni po odstawieniu leków dostałam okres. Wciąż czuję się emocjonalnie otępiała po nieudanym transferze, nawet płakać nie mogę. Widok kreseczek innych dziewczyn sprawia mi radość, ale i ogromną przykrość jednocześnie.
Wybrałam się do fryzjera i obcięłam na krótko. Ubyło mi 10 lat ;) Jajniki mają to gdzieś, ale chociaż mąż mi napisał, że pięknie wyglądam ;)
Jutro rozmawiam z lekarzem i decydujemy co dalej… W głowie mam sieczkę.
couple hug GIF

reklama
Hej, jasne :) @Kejcik napewno znajdzie dla Ciebie jakieś dobre miejsce :)
A powiesz coś o sobie?

hejka! Skoro w sierpniu to na razie wpisałam Cię na ławeczkę rezerwowych 😃 witaj wśród nas!🤗 i daj się trochę poznać 😅
Dziękuję za przyjęcie 🙂
Rozpoczynamy teraz starania o trzecie dziecko. To mój pierwszy cykl starań po odstawieniu antykoncepcji. Oboje z mężem zbliżamy się powoli do 40. Byłam u ginekologa w czerwcu na podstawowych badaniach, dostałam zielone światło do starań i luteinę na podtrzymanie ciąży.

P.S. gratuluję pozytywnych bet!

Do góry