aurii_orelii
Fanka BB :)
Gratulację kochanaMam wyniki bety
W sobotę 92,7
Dzisiaj 305,3
Progesteron ma być dopiero pojutrze, ale już beta tak mnie cieszy!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulację kochanaMam wyniki bety
W sobotę 92,7
Dzisiaj 305,3
Progesteron ma być dopiero pojutrze, ale już beta tak mnie cieszy!!!
niektórzy nasi znajomi polecieli z przesiadką w Niemczech tego samego dnia bo musieli koniecznie. Mojemu facetowi zgubili walizkę na lotnisku, no cyrki takie, cieszę się, że już w domu jestem xdMasakra xD mojej siostrze tez odwołali, ale udało się jej przebukowac na lot do Krakowa
gratulacjeDziewczyny, są wyniki
Super, trzymam kciuki za przyrostDziewczyny, są wyniki
Gratuluję serdecznie Rośnijcie zdrów. Zazdraszam szybkiej ciąży i to w miesiącu urodzin! Pięknego lata i najbliższych miesięcyDziewczyny, są wyniki
W jakich porach brałaś miovellę? Czytam, że stosuje się ją 3 razy dziennie?U mnie 7dc, więc jestem pełna energii i chęci do działania Odkąd obserwuję cykl to mam takie chwile fascynacji jak to działa. Liczę, że owu będę miała wcześniej (biorę miovelie nac), bo wypada mi w przyszły czwartek, a wyjeżdżam w środę ;D no ale dobra... na razie nie myślę o tym, tylko korzystam z najlepszych dni w cyklu )))))))))))))))
Ja NAC brałam rano, południe i wieczór. Z tym ze po dwie tabletki, bo miały po 200mg i nie wpłynęło to na przyspieszenie owulacji u mnieW jakich porach brałaś miovellę? Czytam, że stosuje się ją 3 razy dziennie?