reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Dziewczyny, są wyniki 🥺🥺🥺

Załączniki

• 405D37AA-2704-445C-8656-46721D2B6CD6.jpeg
    405D37AA-2704-445C-8656-46721D2B6CD6.jpeg
    15 KB · Wyświetleń: 181
U mnie 7dc, więc jestem pełna energii i chęci do działania :) Odkąd obserwuję cykl to mam takie chwile fascynacji jak to działa. Liczę, że owu będę miała wcześniej (biorę miovelie nac), bo wypada mi w przyszły czwartek, a wyjeżdżam w środę ;D no ale dobra... na razie nie myślę o tym, tylko korzystam z najlepszych dni w cyklu :))))))))))))))))
W jakich porach brałaś miovellę? Czytam, że stosuje się ją 3 razy dziennie?

dzien dobry :)
Ja dziś ponarzekam. Chyba coś się dzieje z moimi cyklami (może to jednak ten wiek :p ) dziś 20 dc, a mnie już brzuch boli ..(ostatni mój cykl trwał 23 dni..jak nigdy. aż się zdziwiłam..., normalnie trwają 26-27 dni) Ale to tak mnie boli, jak zwykle dwa dni zanim dostanę @... yhhh.

@Cherry_Tomato gratulacje :D 🍾

reklama
Do góry