reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

dzien dobry :)
Ja dziś ponarzekam. Chyba coś się dzieje z moimi cyklami (może to jednak ten wiek :p ) dziś 20 dc, a mnie już brzuch boli ..(ostatni mój cykl trwał 23 dni..jak nigdy. aż się zdziwiłam..., normalnie trwają 26-27 dni) Ale to tak mnie boli, jak zwykle dwa dni zanim dostanę @... yhhh.

@Cherry_Tomato gratulacje :D 🍾
A śledzisz jakoś owulacje? Jeśli nie to może warto by było zacząć z temperatura, żeby sprawdzić czy faza lutealna jest nadal ok

reklama
Ja NAC brałam rano, południe i wieczór. Z tym ze po dwie tabletki, bo miały po 200mg :) i nie wpłynęło to na przyspieszenie owulacji u mnie
Ja właśnie brałam wtedy co zaszłam w cp. I jak teraz owulacje mam 18, 19 a nawet 20dc, tak wtedy miałam 13 czy 14dc... miałam złożyć broń w tych staraniach, ale mam ochotę raz jeszcze spróbować z tą miovellą. Jest też pro z tego co czytam.

Ja właśnie brałam wtedy co zaszłam w cp. I jak teraz owulacje mam 18, 19 a nawet 20dc, tak wtedy miałam 13 czy 14dc... miałam złożyć broń w tych staraniach, ale mam ochotę raz jeszcze spróbować z tą miovellą. Jest też pro z tego co czytam.
Pro biorę w tym cyklu po raz pierwszy, jeśli wysikam dwie kreski to stwierdzę ze to jej zasługa 😅 a co do NAC to osobiście uważam ze nie ma sensu przepłacać za Miovelie konkretnie, tylko wybrać innej marki:)

I ja też już miałam wdrażać w życie pełnoprawne odpuszczenie i co najwyżej brać kwas foliowy jak będę pamiętać, no ale… Jeszcze znalazłam w sobie jakąś motywacje, więc jeśli czujesz podobnie to czemu nie spróbować 😊

reklama
Do góry