reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

U mnie 7dc, więc jestem pełna energii i chęci do działania :) Odkąd obserwuję cykl to mam takie chwile fascynacji jak to działa. Liczę, że owu będę miała wcześniej (biorę miovelie nac), bo wypada mi w przyszły czwartek, a wyjeżdżam w środę ;D no ale dobra... na razie nie myślę o tym, tylko korzystam z najlepszych dni w cyklu :))))))))))))))))

reklama
[
w Amsterdamie :) aa tak tak, możesz wpisać kropelkę, @ była tak ekspresowa, że prawie jej nie zauważyłam, 2 dni i po wszystkim, muszę chyba zapytać o to mojej gin, bo przez cały zeszły rok okres równiutko 4 dni trwał, a w tym roku już 3 czy 4 raz trwa tylko 2 dni ;/
O tez lot do Poznania czy więcej lotów poodwoływali? 😄

Przypominam, że dzisiaj 90 przysiadów! :D
Druga przypominajka: żeby wyrobić normę stron musimy dzisiaj napisać do 359 strony :D
ja niestety się wpisuje z wyzwania, ponieważ mój długi weekend u rodziców skończył się brakiem przysiadów ☹️ wczoraj zrobiłam 80 ale to już nie ma sensu 😉

[
O tez lot do Poznania czy więcej lotów poodwoływali? 😄
zastanawialiśmy się o co im chodzi i czemu poodwoływane wszystko, ale jak 1,5h później przeszła burza i gejzery wody wylatywały ze studzienek, a hotelowe lobby zostało zalane to uznaliśmy, że faktycznie kiepskie warunki do lotu by były 😅

zastanawialiśmy się o co im chodzi i czemu poodwoływane wszystko, ale jak 1,5h później przeszła burza i gejzery wody wylatywały ze studzienek, a hotelowe lobby zostało zalane to uznaliśmy, że faktycznie kiepskie warunki do lotu by były 😅
o cholera, grubo 😆 ale no slyszalam jaki sztorm przeszedł przez Amsterdam pare dni temu, wiec rozsądnie xD

reklama
Do góry