reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

U mnie 7dc, więc jestem pełna energii i chęci do działania :) Odkąd obserwuję cykl to mam takie chwile fascynacji jak to działa. Liczę, że owu będę miała wcześniej (biorę miovelie nac), bo wypada mi w przyszły czwartek, a wyjeżdżam w środę ;D no ale dobra... na razie nie myślę o tym, tylko korzystam z najlepszych dni w cyklu :))))))))))))))))

reklama
[
w Amsterdamie :) aa tak tak, możesz wpisać kropelkę, @ była tak ekspresowa, że prawie jej nie zauważyłam, 2 dni i po wszystkim, muszę chyba zapytać o to mojej gin, bo przez cały zeszły rok okres równiutko 4 dni trwał, a w tym roku już 3 czy 4 raz trwa tylko 2 dni ;/
O tez lot do Poznania czy więcej lotów poodwoływali? 😄

Przypominam, że dzisiaj 90 przysiadów! :D
Druga przypominajka: żeby wyrobić normę stron musimy dzisiaj napisać do 359 strony :D
ja niestety się wpisuje z wyzwania, ponieważ mój długi weekend u rodziców skończył się brakiem przysiadów ☹️ wczoraj zrobiłam 80 ale to już nie ma sensu 😉

[
O tez lot do Poznania czy więcej lotów poodwoływali? 😄
zastanawialiśmy się o co im chodzi i czemu poodwoływane wszystko, ale jak 1,5h później przeszła burza i gejzery wody wylatywały ze studzienek, a hotelowe lobby zostało zalane to uznaliśmy, że faktycznie kiepskie warunki do lotu by były 😅

zastanawialiśmy się o co im chodzi i czemu poodwoływane wszystko, ale jak 1,5h później przeszła burza i gejzery wody wylatywały ze studzienek, a hotelowe lobby zostało zalane to uznaliśmy, że faktycznie kiepskie warunki do lotu by były 😅
o cholera, grubo 😆 ale no slyszalam jaki sztorm przeszedł przez Amsterdam pare dni temu, wiec rozsądnie xD

reklama
Do góry