reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Dziewczyny, ja trzy dni po odstawieniu leków dostałam okres. Wciąż czuję się emocjonalnie otępiała po nieudanym transferze, nawet płakać nie mogę. Widok kreseczek innych dziewczyn sprawia mi radość, ale i ogromną przykrość jednocześnie.
Wybrałam się do fryzjera i obcięłam na krótko. Ubyło mi 10 lat ;) Jajniki mają to gdzieś, ale chociaż mąż mi napisał, że pięknie wyglądam ;)
Jutro rozmawiam z lekarzem i decydujemy co dalej… W głowie mam sieczkę.
@Myszko bardzo bym chciała napisać Ci coś mądrego i podnoszącego na duchu, jednak nic mi nie przychodzi do głowy. Super, że zdecydowałaś się na metamorfozę 😃 i super, że mężowi się podoba 🤗🥰 daj znać jak po wizycie 😘

Cześć Dziewczyny!
Nie było mnie tutaj przez kilka dni, zagraniczny wyjazd wykorzystałam na chwilową przerwę od staraczkowych tematów, przyznam się, że nawet nie zaglądałam na forum :) głowa bardzo mi odpoczęła, strasznie tego potrzebowałam!
Miałam wrócić przedwczoraj, ale nasz niedzielny, powrotny lot został odwołany i dopiero wczoraj w nocy wróciliśmy, więc mieliśmy przymusowo przedłużony weekend :D
Jednakże wakacje od staraczkowych tematów się chwilowo skończyły, właśnie czekam w kolejce na pobranie krwi na badania hormonalne i w przyszłym tygodniu czeka mnie kontrola owulacji (ale do tego czasu jeszcze czeka mnie jeden długi weekend, w którym też planuję reset) :D

Tak czy siak, miło Was widzieć, mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku ❤️
@Belferka serdecznie gratuluję i życzę spokojnej ciąży ! 🎉😍
cześć! Super, że udało się odpocząć i trochę się odciąć. To bardzo ważne 😎 z ciekawości zapytam- gdzie utknęliście z powodu odwołanego lotu?😅 rozumiem, że skoro badania hormonalne to wstawiam 🩸

cześć! Super, że udało się odpocząć i trochę się odciąć. To bardzo ważne 😎 z ciekawości zapytam- gdzie utknęliście z powodu odwołanego lotu?😅 rozumiem, że skoro badania hormonalne to wstawiam 🩸
w Amsterdamie :) aa tak tak, możesz wpisać kropelkę, @ była tak ekspresowa, że prawie jej nie zauważyłam, 2 dni i po wszystkim, muszę chyba zapytać o to mojej gin, bo przez cały zeszły rok okres równiutko 4 dni trwał, a w tym roku już 3 czy 4 raz trwa tylko 2 dni ;/

reklama
Do góry