reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Dziewczyny, ja trzy dni po odstawieniu leków dostałam okres. Wciąż czuję się emocjonalnie otępiała po nieudanym transferze, nawet płakać nie mogę. Widok kreseczek innych dziewczyn sprawia mi radość, ale i ogromną przykrość jednocześnie.
Wybrałam się do fryzjera i obcięłam na krótko. Ubyło mi 10 lat ;) Jajniki mają to gdzieś, ale chociaż mąż mi napisał, że pięknie wyglądam ;)
Jutro rozmawiam z lekarzem i decydujemy co dalej… W głowie mam sieczkę.
@Myszko bardzo bym chciała napisać Ci coś mądrego i podnoszącego na duchu, jednak nic mi nie przychodzi do głowy. Super, że zdecydowałaś się na metamorfozę 😃 i super, że mężowi się podoba 🤗🥰 daj znać jak po wizycie 😘

Cześć Dziewczyny!
Nie było mnie tutaj przez kilka dni, zagraniczny wyjazd wykorzystałam na chwilową przerwę od staraczkowych tematów, przyznam się, że nawet nie zaglądałam na forum :) głowa bardzo mi odpoczęła, strasznie tego potrzebowałam!
Miałam wrócić przedwczoraj, ale nasz niedzielny, powrotny lot został odwołany i dopiero wczoraj w nocy wróciliśmy, więc mieliśmy przymusowo przedłużony weekend :D
Jednakże wakacje od staraczkowych tematów się chwilowo skończyły, właśnie czekam w kolejce na pobranie krwi na badania hormonalne i w przyszłym tygodniu czeka mnie kontrola owulacji (ale do tego czasu jeszcze czeka mnie jeden długi weekend, w którym też planuję reset) :D

Tak czy siak, miło Was widzieć, mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku ❤️
@Belferka serdecznie gratuluję i życzę spokojnej ciąży ! 🎉😍
cześć! Super, że udało się odpocząć i trochę się odciąć. To bardzo ważne 😎 z ciekawości zapytam- gdzie utknęliście z powodu odwołanego lotu?😅 rozumiem, że skoro badania hormonalne to wstawiam 🩸

cześć! Super, że udało się odpocząć i trochę się odciąć. To bardzo ważne 😎 z ciekawości zapytam- gdzie utknęliście z powodu odwołanego lotu?😅 rozumiem, że skoro badania hormonalne to wstawiam 🩸
w Amsterdamie :) aa tak tak, możesz wpisać kropelkę, @ była tak ekspresowa, że prawie jej nie zauważyłam, 2 dni i po wszystkim, muszę chyba zapytać o to mojej gin, bo przez cały zeszły rok okres równiutko 4 dni trwał, a w tym roku już 3 czy 4 raz trwa tylko 2 dni ;/

reklama
Do góry