reklama
Kejcik
Fanka BB :)
to bierzemy się do robotyPrzypominam, że dzisiaj 90 przysiadów!
Druga przypominajka: żeby wyrobić normę stron musimy dzisiaj napisać do 359 strony
Tralalala25
wow, idziecie jak burze z tymi przysiadamiPrzypominam, że dzisiaj 90 przysiadów!
Druga przypominajka: żeby wyrobić normę stron musimy dzisiaj napisać do 359 strony
Kejcik
@Myszko bardzo bym chciała napisać Ci coś mądrego i podnoszącego na duchu, jednak nic mi nie przychodzi do głowy. Super, że zdecydowałaś się na metamorfozę i super, że mężowi się podoba daj znać jak po wizycieDziewczyny, ja trzy dni po odstawieniu leków dostałam okres. Wciąż czuję się emocjonalnie otępiała po nieudanym transferze, nawet płakać nie mogę. Widok kreseczek innych dziewczyn sprawia mi radość, ale i ogromną przykrość jednocześnie.
Wybrałam się do fryzjera i obcięłam na krótko. Ubyło mi 10 lat Jajniki mają to gdzieś, ale chociaż mąż mi napisał, że pięknie wyglądam
Jutro rozmawiam z lekarzem i decydujemy co dalej… W głowie mam sieczkę.
Kejcik
cześć! Super, że udało się odpocząć i trochę się odciąć. To bardzo ważne z ciekawości zapytam- gdzie utknęliście z powodu odwołanego lotu? rozumiem, że skoro badania hormonalne to wstawiamCześć Dziewczyny!
Nie było mnie tutaj przez kilka dni, zagraniczny wyjazd wykorzystałam na chwilową przerwę od staraczkowych tematów, przyznam się, że nawet nie zaglądałam na forum głowa bardzo mi odpoczęła, strasznie tego potrzebowałam!
Miałam wrócić przedwczoraj, ale nasz niedzielny, powrotny lot został odwołany i dopiero wczoraj w nocy wróciliśmy, więc mieliśmy przymusowo przedłużony weekend
Jednakże wakacje od staraczkowych tematów się chwilowo skończyły, właśnie czekam w kolejce na pobranie krwi na badania hormonalne i w przyszłym tygodniu czeka mnie kontrola owulacji (ale do tego czasu jeszcze czeka mnie jeden długi weekend, w którym też planuję reset)
Tak czy siak, miło Was widzieć, mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku
@Belferka serdecznie gratuluję i życzę spokojnej ciąży !
Tralalala25
w Amsterdamie aa tak tak, możesz wpisać kropelkę, @ była tak ekspresowa, że prawie jej nie zauważyłam, 2 dni i po wszystkim, muszę chyba zapytać o to mojej gin, bo przez cały zeszły rok okres równiutko 4 dni trwał, a w tym roku już 3 czy 4 raz trwa tylko 2 dni ;/cześć! Super, że udało się odpocząć i trochę się odciąć. To bardzo ważne z ciekawości zapytam- gdzie utknęliście z powodu odwołanego lotu? rozumiem, że skoro badania hormonalne to wstawiam
królowa_kresek😉🙃
Moj mąż tylko z łuszczycą. Właśnie wszystko się nasiliło i ma już sterydy na zmianySorka za taki offtop ale czy ktoś tutaj z obecnych zmaga się z AZS lub ŁZS?
reklama
królowa_kresek😉🙃
Rozumiem doskonale ja w tym cyklu nie dopuszczałam muśli, że nie uda się a tu cykl jak co cykl. Niestety temperatura jeszcze bardziej w doł a @ nadal brak.ehh, ja mimo czucia ciąży cała sobą wysikałam już dziś to samo co Ty urwał nać.
Niby człowiek wiedział a jednak się łudził