reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ja generalnie lubię zerówki, zwłaszcza smakowe XD taka oranżadka XD
A propos pokazywania dowodu w lidlu: kupowałam dzień przed ślubem prosecco i pani mnie poprosiła o dowód (miałam wtedy 29 lat) XD
Ja w lidlu stałam do kasy z dziećmi, teściem z tyłu. Whisky na taśmie a babka na mnie i "proszę o dowód" 32 lata 😅😁😂 cudowny komplement

W Lidlu muszą pytać każdego, kto wygląda na mnie niż 30 lat :D Tzn. tak kiedyś było na pewno, bo też się podjarałam i mnie znajoma kierowniczka z Lidla wyprowadziła z błędu :D
To i tak ekstra, bo miałam wiecej niz 30 a one muszą pytać tych, co wyglądają na mniej niż 30😁😁😁

Poza tym muszę to napisać, bo dzięki temu przyjdzie szybciej: nie mam absolutnie zadnych objawów @, ani ciąży, cycki nadal bolą, śluz czysty, zadnych m-czkowych bóli, rano troszkę czułam napięcie, trochę jajnik mnie bolał i nic. Pewnie jak to napize rano wstanę z @ i dobrze. Końcówka cyklu zawsze mnie męczy.

reklama
A ja 2dpo kilka razy dziennie odpalam Premom jakby to miało jakoś przyspieszyć czas i nagle się zmienił dzień na jakieś 8dpo jak już mogłabym testować 🙈 ciężko z cierpliwością w tym cyklu…

Do góry