wrobelmm
Fanka BB :)
Narazie tylko 2x 2 minuty na początek i na koniec ćwiczeńooo, i to mi się podoba! A ile trzymasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Narazie tylko 2x 2 minuty na początek i na koniec ćwiczeńooo, i to mi się podoba! A ile trzymasz?
ale po sono czy po zwykłym z rtg?Mi moja lekarka mówiła żeby się starać jeśli nie ma plamień albo objawów infekcji. A nawet wskazane bo 3 cykle po drożności podobno dają największe szanse bo mogło się coś "przepchać"
Ja w lidlu stałam do kasy z dziećmi, teściem z tyłu. Whisky na taśmie a babka na mnie i "proszę o dowód" 32 lata cudowny komplementJa generalnie lubię zerówki, zwłaszcza smakowe XD taka oranżadka XD
A propos pokazywania dowodu w lidlu: kupowałam dzień przed ślubem prosecco i pani mnie poprosiła o dowód (miałam wtedy 29 lat) XD
Ja miałam zwykłe, lekarz kazał się starać, żeby korzystać z tych 3 miesięcy. Owu miała być za klika dni i stwierdził, że rentgen nie zaszkodzi na tym etapieale po sono czy po zwykłym z rtg?
I tym i tym.ale po sono czy po zwykłym z rtg?
To i tak ekstra, bo miałam wiecej niz 30 a one muszą pytać tych, co wyglądają na mniej niż 30W Lidlu muszą pytać każdego, kto wygląda na mnie niż 30 lat Tzn. tak kiedyś było na pewno, bo też się podjarałam i mnie znajoma kierowniczka z Lidla wyprowadziła z błędu
W którym dniu cyklu będziesz robiła histeroskopie? Ja jutro muszę się umówić na przyszły tydzień na biopsjeI tym i tym.
Nawet po histerolaparoskopii jak szybko dojdę do siebie mam się starać