reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Zgadzam się w pełni. Ja składając dokumenty na egzamin na początku roku miałam nadzieję, że w ogóle do tego egzaminu nie przystąpię. A tak jestem już po. Gdybym się nie zdecydowała to dzisiaj bym sobie pluła w brodę. Teraz chcę jechać do Energylandii :D
@Brownie1992 a jak Twoja nauka? ;)
Jeszcze się za nią nie zabrałam 🤣🤣🤣
Ale to nie znaczy, że należy brać ze mnie przykład 😆

reklama
Zgadzam się w pełni. Ja składając dokumenty na egzamin na początku roku miałam nadzieję, że w ogóle do tego egzaminu nie przystąpię. A tak jestem już po. Gdybym się nie zdecydowała to dzisiaj bym sobie pluła w brodę. Teraz chcę jechać do Energylandii :D
@Brownie1992 a jak Twoja nauka? ;)

O, ja mam w planach jechać tam w tym tygodniu. :D Jeszcze nie byłam, a w sumie mam nie tak daleko. :D

Śmiać mi się chce z mojego męża. Rozpalił grilla jak była piękna pogoda. Zebrały się chmury, a teraz stoi z parasolem nad grillem i czeka na drobiowe kiełbaski, bo jest taka ulewa, jakby wiadrami ktoś wodę wylewał. Ja wzięłam piersi na grilla elektrycznego jednak... 🤣

O, ja mam w planach jechać tam w tym tygodniu. :D Jeszcze nie byłam, a w sumie mam nie tak daleko. :D

Śmiać mi się chce z mojego męża. Rozpalił grilla jak była piękna pogoda. Zebrały się chmury, a teraz stoi z parasolem nad grillem i czeka na drobiowe kiełbaski, bo jest taka ulewa, jakby wiadrami ktoś wodę wylewał. Ja wzięłam piersi na grilla elektrycznego jednak... 🤣
Ja w tygodniu na pewno nie, bo mamy daleko. W Energylandii też jeszcze nie byłam, ale w innych parkach rozrywki (Niemcy, Austria) tak. Więc nie mogę się doczekać kiedy pojedziemy :D
Co do pogody to u nas ładnie i słonecznie :)

reklama
Do góry