Brownie1992
Moderator
Koniecznie dawaj znać. Ekscytuje się jak swoim własnym transferemDziękuję. Cieszę się, że mam Was, bo mnie nie pogonicie za takie przytruwanie Jutro po południu przed betą jak będę już u mamy to pewnie naszczam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koniecznie dawaj znać. Ekscytuje się jak swoim własnym transferemDziękuję. Cieszę się, że mam Was, bo mnie nie pogonicie za takie przytruwanie Jutro po południu przed betą jak będę już u mamy to pewnie naszczam
Fizycznie ok, mam lekkie bóle brzucha i głowy i krzyża i jestem zmęczona i śpiąca, ale nie mogę spać, leci ze mnie tak, że podpaski noszę i mam mega apetyt. Objawy, które mogą wynikać i z leków i ze stresu A w głowie masakra, wiadomo. Wolałabym być pozytywna i spokojna i afirmować ciążę, ale to w trzon trudne@Myszko a jak się czujesz?
Zrobię Ci live z kiblaKoniecznie dawaj znać. Ekscytuje się jak swoim własnym transferem
Byle nie zZrobię Ci live z kibla
Oby to było cudowne otwarcie lipcaNo właśnie nie miałam pomysłu gdzie go kupić w niedziele - pewnie w aptece jakieś, ale dopiero teraz mi to przyszło do głowy.
Już 12:00 wiec do wyników poczekam. Mam spokój w sobie o dziwo i jestem gotowa i na fałszywkę i na powodzenie mam tez dobry humor bez wkurwu PMS - ale wczoraj byłam na mocnym treningu to może się wyregulowalam
Ja nie mam nic do polecenia, ale z perspektywy czasu widzę, że odkładanie planów czy marzeń na czas po ciąży albo jak będę mieć dzieci nie ma sensu. Zawsze jest sposób żeby coś przeorganizować na wypadek ciąży. A takie podporządkowanie życia staraniom dla mnie odbiera mu radość i sens. Więc bardzo popieram Twój wyjazd i zrobienie czegoś dla siebie. Zwłaszcza, że trafia się taka okazja jak okrągłe urodzinyTo mój ostatni miesiąc przed 30. Jeszcze rok temu byłam pewna ze te urodziny będę spędzać z bobasem na rękach. Ze już wszystko o czym marzyłam będzie spełnione na te okrągłe urodziny. A tu niestety, los przewrotny. Chyba zaszaleje i zorganizuje sobie wyjazd do disneylandu. Zawsze chciałam pojechać, ale odkładałam bo przecież pojadę jak będę mieć dziecko. Była moze ktoras z was i moze polecić któryś hotel na terenie parku? #InnerChild
Zgadzam się w pełni. Ja składając dokumenty na egzamin na początku roku miałam nadzieję, że w ogóle do tego egzaminu nie przystąpię. A tak jestem już po. Gdybym się nie zdecydowała to dzisiaj bym sobie pluła w brodę. Teraz chcę jechać do EnergylandiiJa nie mam nic do polecenia, ale z perspektywy czasu widzę, że odkładanie planów czy marzeń na czas po ciąży albo jak będę mieć dzieci nie ma sensu. Zawsze jest sposób żeby coś przeorganizować na wypadek ciąży. A takie podporządkowanie życia staraniom dla mnie odbiera mu radość i sens. Więc bardzo popieram Twój wyjazd i zrobienie czegoś dla siebie. Zwłaszcza, że trafia się taka okazja jak okrągłe urodziny