Avy
Fanka BB :)
Nie, żebym umniejszała Twoje zdolności, ale bierz się za naukęJak ustalana kolejny termin dla poprawiających, a tacy na pewno będą ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, żebym umniejszała Twoje zdolności, ale bierz się za naukęJak ustalana kolejny termin dla poprawiających, a tacy na pewno będą ...
Ja mam 4,5h (właśnie sprawdziałam) Nad morze mam bliżej!my mamy około godziny, więc aż dziwne, że jeszcze nie byliśmy
Jedynie coś zeżreć mam lęk wysokości więc pewnie bym się tam zesrała na tych kolejkachNo pewnie A pójdziecie ze mną do Energylandii?
O, ja chętnie!No pewnie A pójdziecie ze mną do Energylandii?
Nie mogę się ruszyć, pies na mnie leży i mi go żal zrzucać...Nie, żebym umniejszała Twoje zdolności, ale bierz się za naukę
Idealnie! Mój chłop rzyga na karuzelachO, ja chętnie!
Męża zaciągnęłam raz i odmawia dalszych wizyt. A przyjaciółka się boi takich kolejek i też odmawia
Czekam na "kogos" z kim będę mogła tam jeździć, ale coś nie wiem kiedy się doczekam
Każdy powód jest dobry....Nie mogę się ruszyć, pies na mnie leży i mi go żal zrzucać...
Nie chcialam być dosłowna, ale właśnie dlatego moj powiedział że więcej nie pojedzie .Idealnie! Mój chłop rzyga na karuzelach
Ja kocham kolejki my mamy w planach w tym roku jechać, możesz się z nami zabraćO, ja chętnie!
Męża zaciągnęłam raz i odmawia dalszych wizyt. A przyjaciółka się boi takich kolejek i też odmawia
Czekam na "kogos" z kim będę mogła tam jeździć, ale coś nie wiem kiedy się doczekam
Jak wstępnie ugadam z moim termin to się zgadamy Po Energylandii pójdziemy z @Brownie1992 na jakieś dobre żarcieNie chcialam być dosłowna, ale właśnie dlatego moj powiedział że więcej nie pojedzie .
Jedna i ostatnia wizyta skończyła się
Niech oni sobie siedzą z piwkiem,a my możemy szaleć