KaMaLi
Fanka BB :)
Ja też mam, byłam i jeździłam na niektórych. Ale nie wlazłam na hyperionaJedynie coś zeżrećmam lęk wysokości więc pewnie bym się tam zesrała na tych kolejkach
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam, byłam i jeździłam na niektórych. Ale nie wlazłam na hyperionaJedynie coś zeżrećmam lęk wysokości więc pewnie bym się tam zesrała na tych kolejkach
![]()
Jest tam Maczek obok także zapraszamJak wstępnie ugadam z moim termin to się zgadamyPo Energylandii pójdziemy z @Brownie1992 na jakieś dobre żarcie
![]()
Mam jechać prawie 400km w jedną stronę, żeby zjeść z Maczku? Proszę Cię, wykaż się trochę bardziejJest tam Maczek obok także zapraszam![]()
ee, to ja nad morze 7Ja mam 4,5h (właśnie sprawdziałam)Nad morze mam bliżej!
Ale chujowo.... Cały czas myślałam o Twoim teście i miałam ogromną nadzieję, że będzie pozytyw. Bardzo mi przykro. Trzymasz się jakoś?U mnie fałszywka. Beta poniżej 2,3. Eh
No nie gadaj... bez sensuU mnie fałszywka. Beta poniżej 2,3. Eh
No sorry nie jestem taka wspaniałą, nie umiem robic swoich wędlin i różnych mięsMam jechać prawie 400km w jedną stronę, żeby zjeść z Maczku? Proszę Cię, wykaż się trochę bardziej![]()
Może la parówka?Mam jechać prawie 400km w jedną stronę, żeby zjeść z Maczku? Proszę Cię, wykaż się trochę bardziej![]()
Ej, ej! Bez takich! Jak znajdziesz jakąś porządną pizzerię, miejsce z ramenem, albo coś innego bardziej fancy niż maczek to nawet Ci domową szynkę przywiozę xDNo sorry nie jestem taka wspaniałą, nie umiem robic swoich wędlin i różnych mięs
W ogóle co Ci nie pasuje w Maczku? To wspaniałe miejsce![]()