reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Ja z 0% lubie bardzo lecha active mango ;D Ale odkad insta mi powiedziała, że piwa to najlepsze izotoniki (oczywiście 0%) to piję i lubię :D
Oo tak! Ten Lech active jest super pyszny.
Ja lubię wypić piwa 0%, dla smaku jesli noe chxe albo nie moge pic alko. Ale nie wszystkie, większość to siki że tak powiem 😜 spoko są niektóre smakowe, a że zwykłych jedyne które wg mnie ma smak piwa to Heineken 0%

reklama
Chyba udało mi się nadrobić czytanie Waszych weekendowych wpisów 💪

U mnie weekend dość intensywnie - w piątek z przyjaciółka pojechałyśmy na imprezę. Ok. 4:30, gdy czekałyśmy na taksówkę okazało się, ze jakich chłopak spadł ze schodów w naszym ulubionym klubie, wiec jeszcze przed tym jak wsiadłam do taksówki, dzwoniłam po karetkę i upewniałam się, że oddycha, leży bezpiecznie i otwiera oczy, gdy się go szturchnie. Wytrzeźwiałam w kilka sekund.
Po imprezie obudziłam się już o 8 🤦‍♀️ i całe przedpołudnie przygotowywałam się do grillowego pool party u sąsiadów. Upiekłam bezę, która zniknęła w 5 minut od postawienia jej na stole 🤤
Niedziela na spokojnie, ogród, kocyk i książka przez większość dnia (spiekłam 🍑). Na obiad pyszny, domowy pad thai, a wieczorem pojechałam spotkać się z nieznanym kuzynem i jego rodziną (poprzednim roku okazało się, że mieszkamy w tej samej miejscowości) 😂 Jego mama uznała, ze w końcu musimy się spotkać, korzystając z jej obecności na naszej wsi. Było Ok, ale nie lubie takich spotkań, zwłaszcza gdy mojego męża nie ma ze mną (jest obecnie w 2-tygodniowej delegacji), bo wówczas cała presja „wspinania się na wyżyny elokwencji” spada na mnie, a ja nie jestem obecnie w szczytowej formie (zamiast mózgu nadal mam ser szwajcarski). A tutaj dodatkowym problemem było to, że całe towarzystwo nie należy do najbardziej wygadanych, wiec to ja musiałam ciągnąć konwersację, żeby nie było „niezręcznej ciszy” 🤯
Jak wróciłam do domu, wzięłam się za ćwiczenia i po tym jak (na chwile) położyłam się na kanapie, dopiero o 3:33 przeniosłam się do sypialni 😂

Ja z 0% lubie bardzo lecha active mango ;D Ale odkad insta mi powiedziała, że piwa to najlepsze izotoniki (oczywiście 0%) to piję i lubię :D
o piwo to w sumie jeszcze rozumiem, jak się jest na jakimś grillu albo jakieś wakacje, plażing, a jest się kierowcą czy coś, szczególnie te takie smakowe, bo to sok, a nie piwo. Ale właśnie nigdy nie mogłam złapać jaki jest sens kupować wina, rudą czy jakiś gin czy coś, bo ja je piję właśnie po to, by się napic % 😅 ale pewnie każdy ma inne potrzeby smakowe po prostu i tak jak dla mnie to piwo smakowe to jeszcze może być jak sok, to może ktoś po prostu lubi smak np. ginu i lubi sobie spełnić szklankę ginu dla smaku ;)

Wykończę się. Jak w tym cyklu seks był jak w zegarku, żeby się udało, to i tak dupa. W piątek byłam na usg, gin powiedziała, że owu będzie w sobotę lub niedzielę, mi z kalendarza wychodziła sobota, więc uznałam że jakoś tak będzie. Zrobiłam w sobotę LH i tylko 6,29, więc uznałam że jednak niedziela. Poszłam dziś na monitoring a tam jak były tak są 3 pęcherzyki. Największy ma 31 mm, więc już raczej nie pęknie? @Zazuu pisała o dużych pęcherzykach, ale nie pamiętam czy aż takich. Chyba nic z tego już nie będzie. Czy jak jest cykl bezowulacyjny to też będzie wyrzut LH, czy nie?

Haha też tak mówiłam jeszcze niedawno. ale w ostatnim czasie się przekonuję coraz bardziej do smakowych, szczególnie jak jest tak gorąco. i taki zimny z lodówki smaczek dobrze wchodzi 😃
znaczy tak, te piwa smakowe sa ogólnie smaczne, ale mają dużo kalorii, więc jak nie walę kalorii z alko to już wolę coś 0 wybrać :D

reklama
Do góry