reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Ja z 0% lubie bardzo lecha active mango ;D Ale odkad insta mi powiedziała, że piwa to najlepsze izotoniki (oczywiście 0%) to piję i lubię :D
Oo tak! Ten Lech active jest super pyszny.
Ja lubię wypić piwa 0%, dla smaku jesli noe chxe albo nie moge pic alko. Ale nie wszystkie, większość to siki że tak powiem 😜 spoko są niektóre smakowe, a że zwykłych jedyne które wg mnie ma smak piwa to Heineken 0%

reklama
Chyba udało mi się nadrobić czytanie Waszych weekendowych wpisów 💪

U mnie weekend dość intensywnie - w piątek z przyjaciółka pojechałyśmy na imprezę. Ok. 4:30, gdy czekałyśmy na taksówkę okazało się, ze jakich chłopak spadł ze schodów w naszym ulubionym klubie, wiec jeszcze przed tym jak wsiadłam do taksówki, dzwoniłam po karetkę i upewniałam się, że oddycha, leży bezpiecznie i otwiera oczy, gdy się go szturchnie. Wytrzeźwiałam w kilka sekund.
Po imprezie obudziłam się już o 8 🤦‍♀️ i całe przedpołudnie przygotowywałam się do grillowego pool party u sąsiadów. Upiekłam bezę, która zniknęła w 5 minut od postawienia jej na stole 🤤
Niedziela na spokojnie, ogród, kocyk i książka przez większość dnia (spiekłam 🍑). Na obiad pyszny, domowy pad thai, a wieczorem pojechałam spotkać się z nieznanym kuzynem i jego rodziną (poprzednim roku okazało się, że mieszkamy w tej samej miejscowości) 😂 Jego mama uznała, ze w końcu musimy się spotkać, korzystając z jej obecności na naszej wsi. Było Ok, ale nie lubie takich spotkań, zwłaszcza gdy mojego męża nie ma ze mną (jest obecnie w 2-tygodniowej delegacji), bo wówczas cała presja „wspinania się na wyżyny elokwencji” spada na mnie, a ja nie jestem obecnie w szczytowej formie (zamiast mózgu nadal mam ser szwajcarski). A tutaj dodatkowym problemem było to, że całe towarzystwo nie należy do najbardziej wygadanych, wiec to ja musiałam ciągnąć konwersację, żeby nie było „niezręcznej ciszy” 🤯
Jak wróciłam do domu, wzięłam się za ćwiczenia i po tym jak (na chwile) położyłam się na kanapie, dopiero o 3:33 przeniosłam się do sypialni 😂

Ja z 0% lubie bardzo lecha active mango ;D Ale odkad insta mi powiedziała, że piwa to najlepsze izotoniki (oczywiście 0%) to piję i lubię :D
o piwo to w sumie jeszcze rozumiem, jak się jest na jakimś grillu albo jakieś wakacje, plażing, a jest się kierowcą czy coś, szczególnie te takie smakowe, bo to sok, a nie piwo. Ale właśnie nigdy nie mogłam złapać jaki jest sens kupować wina, rudą czy jakiś gin czy coś, bo ja je piję właśnie po to, by się napic % 😅 ale pewnie każdy ma inne potrzeby smakowe po prostu i tak jak dla mnie to piwo smakowe to jeszcze może być jak sok, to może ktoś po prostu lubi smak np. ginu i lubi sobie spełnić szklankę ginu dla smaku ;)

Wykończę się. Jak w tym cyklu seks był jak w zegarku, żeby się udało, to i tak dupa. W piątek byłam na usg, gin powiedziała, że owu będzie w sobotę lub niedzielę, mi z kalendarza wychodziła sobota, więc uznałam że jakoś tak będzie. Zrobiłam w sobotę LH i tylko 6,29, więc uznałam że jednak niedziela. Poszłam dziś na monitoring a tam jak były tak są 3 pęcherzyki. Największy ma 31 mm, więc już raczej nie pęknie? @Zazuu pisała o dużych pęcherzykach, ale nie pamiętam czy aż takich. Chyba nic z tego już nie będzie. Czy jak jest cykl bezowulacyjny to też będzie wyrzut LH, czy nie?

Haha też tak mówiłam jeszcze niedawno. ale w ostatnim czasie się przekonuję coraz bardziej do smakowych, szczególnie jak jest tak gorąco. i taki zimny z lodówki smaczek dobrze wchodzi 😃
znaczy tak, te piwa smakowe sa ogólnie smaczne, ale mają dużo kalorii, więc jak nie walę kalorii z alko to już wolę coś 0 wybrać :D

reklama
Do góry