reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
probowalas też ich Spritz? Jak już mam płacić za dostawe to chyba zrobię porządne zakupy 🤣 póki co mam białe prosecco w puszkach, Spritz I różowe procecco w butelce 😬
Jeszcze nie, ale pewnie przy kolejnej okazji zamówię ;) Piłam białe i różowe musujące. Mąż ze szwagrem probowali gin i rum - powiedzieli, ze ok, ale ich zdaniem
Z % jednak lepsze.

Siedząc na poczekalni u endo. Chciałam podzielić się takim spostrzeżeniem... zawsze tsh miałam1.5-1.7 i włosy leciały ale tylko pojedyncze kosmyki. A teraz zbadałam na wizytę tsh a tu 2.43😳 i tak włosy lecą że aż się przestraszyłam..... normalnie z 10 pojedynczych włosów na raz. Ciekawe czy obraz usg cos więcej pokaże niż dotychczas. Fakt jestem tez na redukcji co może nakładać się do tego że włosy lecą..
A badałaś testosteron? Przy podwyższonych androgenach też włosy wypadają, moje też niestety bardziej wypadają a tsh mam około 1.5 wiec raczej wina testo wyższego u mnie.

reklama
Do góry