reklama
wrobelmm
Fanka BB :)
Dokładnie Wpisz proszęprzykro mi, że test negatywny ale dobrze, że się zakończy ten przedługi cykl! I będzie można w kolejnym zacząć działać ku lepszemu czy mam wobec tego wpisać Ci , czy jeszcze czekamy?
wrobelmm
Tak, ja kupowałam u niej w sklepie i brak kaca po smacznym winie to bardzo miły stanOoo o tym ISH słyszałam, chyba Ola Żebrowska je za zachwalała. Chyba zamówię, ostatnio jaram się bezalkoholowymi podróbami i brakiem kaca #starość
nikaplis
probowalas też ich Spritz? Jak już mam płacić za dostawe to chyba zrobię porządne zakupy póki co mam białe prosecco w puszkach, Spritz I różowe procecco w butelceTak, ja kupowałam u niej w sklepie i brak kaca po smacznym winie to bardzo miły stan
wrobelmm
Jeszcze nie, ale pewnie przy kolejnej okazji zamówię Piłam białe i różowe musujące. Mąż ze szwagrem probowali gin i rum - powiedzieli, ze ok, ale ich zdaniemprobowalas też ich Spritz? Jak już mam płacić za dostawe to chyba zrobię porządne zakupy póki co mam białe prosecco w puszkach, Spritz I różowe procecco w butelce
Z % jednak lepsze.
LadyCaro
o to to. Ja jak nie piję alko to wybieram po prostu colę lub wodęA ja się zastanawiałam kto i po co pije te wszystkie wynalazki 0%
wrobelmm
I jeszcze ja jestem
anyżowa
A badałaś testosteron? Przy podwyższonych androgenach też włosy wypadają, moje też niestety bardziej wypadają a tsh mam około 1.5 wiec raczej wina testo wyższego u mnie.Siedząc na poczekalni u endo. Chciałam podzielić się takim spostrzeżeniem... zawsze tsh miałam1.5-1.7 i włosy leciały ale tylko pojedyncze kosmyki. A teraz zbadałam na wizytę tsh a tu 2.43 i tak włosy lecą że aż się przestraszyłam..... normalnie z 10 pojedynczych włosów na raz. Ciekawe czy obraz usg cos więcej pokaże niż dotychczas. Fakt jestem tez na redukcji co może nakładać się do tego że włosy lecą..
reklama
Panda91
Ja z 0% lubie bardzo lecha active mango ;D Ale odkad insta mi powiedziała, że piwa to najlepsze izotoniki (oczywiście 0%) to piję i lubięA ja się zastanawiałam kto i po co pije te wszystkie wynalazki 0%