reklama
Kosinka94
Moderator
Nie wiem czy jakoś Ci to pomoże, ale opiszę jak ja sobie wytłumaczyłam moją sytuację. Robię wszystko by zająć w ciążę, brak nałogów, badania, suple, lekki, ruch, w miarę zdrowa dieta, no wszystko by ta ciąża była. Przestałam też udawać, że ta przerwa jest zamierzona, mówię już otwarcie. Nie obwiniam się za to co mnie spotyka, bo robię wszystko by temu przeciwdziałać. Tak sobie wczoraj myślę - nik nie chęć być chory. W rodzinie mam np. przypadek stwierdzenia rozsianego, przecież ta osoba tego nie chciała, walczy jak może żeby nie postępowała i co też ma powiedzieć że jest przegrywam? No nie! Nie wiem jakoś mi łatwiej być dla siebie wyrozumialszą gdy popatrzę na los innych. Od wczoraj się nie obwiniam i nie jestem przegrywem. Szanujmy siebie jak to moja teściowa mówi "zaszanuj siebie, bo jak zauważą że się nie szanuje to nik nie będzie cię szanował" (jej chodzi bardziej o prace, ale myślę że można to rozszerzyć o inne aspekty życia ).Dziś jadę na spotkanie z samymi dzieciatymi ludźmi i ciężarnymi ludźmi. Raczej zniosę to dobrze, bo już to przerobiłam, nie wiem tylko czy powstrzymam czucie się jak przegryw. Zobaczymy
LadyCaro
Fanka BB :)
wiesz, ja się o nic nie obwiniam abosulutnie, nie czuję się gorsza lub jakaś wybrakowana. Czuję się okej, tylko gdzieś w głowie dorobiłam sobie teroię, ze wszyscy Ci ludzi patrzą na nas z takim politowaniem "oooo, to Ci, którym się nie udało". Pewnie tak nie jest, no ale cośtam mi w głowie siedzi. I dlatego mówię, ze nie wiem czy powstrzymam to poczucie.Nie wiem czy jakoś Ci to pomoże, ale opiszę jak ja sobie wytłumaczyłam moją sytuację. Robię wszystko by zająć w ciążę, brak nałogów, badania, suple, lekki, ruch, w miarę zdrowa dieta, no wszystko by ta ciąża była. Przestałam też udawać, że ta przerwa jest zamierzona, mówię już otwarcie. Nie obwiniam się za to co mnie spotyka, bo robię wszystko by temu przeciwdziałać. Tak sobie wczoraj myślę - nik nie chęć być chory. W rodzinie mam np. przypadek stwierdzenia rozsianego, przecież ta osoba tego nie chciała, walczy jak może żeby nie postępowała i co też ma powiedzieć że jest przegrywam? No nie! Nie wiem jakoś mi łatwiej być dla siebie wyrozumialszą gdy popatrzę na los innych. Od wczoraj się nie obwiniam i nie jestem przegrywem. Szanujmy siebie jak to moja teściowa mówi "zaszanuj siebie, bo jak zauważą że się nie szanuje to nik nie będzie cię szanował" (jej chodzi bardziej o prace, ale myślę że można to rozszerzyć o inne aspekty życia ).
Serio
Taaak bon do rosska jest mega. Tam teraz przecież można wszystko kupić I skarpetki i gofrownicę i alko a nie tylko krem pod oczyTeściowej też nie wiedzieliśmy co kupić bo ma już chyba wszystko, padło na bon do Rossmanna i likier. Ucieszyla się, że nie kolejny krem pod oczy, na oczy i do oczu. Podsumowała tak, że jak będzie chciała to nawet papier toaletowy sobie kupi, więc chyba to był dobry wybór
Tralalala25
alko tez jest?!Taaak bon do rosska jest mega. Tam teraz przecież można wszystko kupić I skarpetki i gofrownicę i alko a nie tylko krem pod oczy
nudella
Jest, na pewno widzialam wina to już taki market się zrobił od skarpet po alko można coś kupićalko tez jest?!
Tralalala25
wooow, to nie zauwazylam nigdy xd maja rozmach…Jest, na pewno widzialam wina to już taki market się zrobił od skarpet po alko można coś kupić
Panda91
No właśnie nie miałam pomysłu gdzie go kupić w niedziele - pewnie w aptece jakieś, ale dopiero teraz mi to przyszło do głowy.@Panda91 i chcesz mi powiedzieć, że po dordze na bete nie kupilaś żadnego testu?
Już 12:00 wiec do wyników poczekam. Mam spokój w sobie o dziwo i jestem gotowa i na fałszywkę i na powodzenie mam tez dobry humor bez wkurwu PMS - ale wczoraj byłam na mocnym treningu to może się wyregulowalam
Kosinka94
Moderator
To życzę Ci żeby ten czas był mile spędzony i wolny od staraczkowych myśliwiesz, ja się o nic nie obwiniam abosulutnie, nie czuję się gorsza lub jakaś wybrakowana. Czuję się okej, tylko gdzieś w głowie dorobiłam sobie teroię, ze wszyscy Ci ludzi patrzą na nas z takim politowaniem "oooo, to Ci, którym się nie udało". Pewnie tak nie jest, no ale cośtam mi w głowie siedzi. I dlatego mówię, ze nie wiem czy powstrzymam to poczucie.
reklama
Myszko
Dziewczyny, a ja mam takiego cykora, że szok. Kupiłam wczoraj dwa testy, ale nie zrobiłam. Betę powinnam robić jutro, ale nie dam rady, bo będę w podróży, a gin powiedział, żeby w tym samym labie robić. A lab na wiosce, to na pewno góra do 11.00 pobrania. Ja tam dojadę koło 3.00. Więc i sikanie poranne i betę zostawiam na wtorek rano. Przynajmniej mnie mama potrzyma za rękę, bo mąż wczoraj poleciał do domu Ech…