reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
ale plemniki się nie regenerują. To nie tak, że się męczą i potrzebują odpoczynku. U zdrowego mężczyzny codziennie powstają nowe plemniki. Codzienny seks to nie jest forma antykoncepcji.
Tak, ja wiem. Ja nazwałam to regeneracja. On powiedział coś w stylu, że jak jest seks często to ilość nasienia jest mniejsza i slabsza

Ej no ale mój mąż też ma chcice. Wiesz on może chcieć, ale plemniki już mogą być słabe. To że on ma chetke nieznaczny, że uda się zapłodnić ...
Trochę odpuszczamy 😉 nastawienie tylko na dziecko nic nie dało... Trzonujemy dla przyjemności ☺️ co do II kresek bardzo chcemy je zobaczyć i jednocześnie sie ich boimy.

Trochę odpuszczamy 😉 nastawienie tylko na dziecko nic nie dało... Trzonujemy dla przyjemności ☺️ co do II kresek bardzo chcemy je zobaczyć i jednocześnie sie ich boimy.
Jeżeli 94 oznacza rok twojego urodzenia to jesteś w wieku mojej młodszej siostry. W lutym urodziła pierwsze dziecko. Wcześniej też długo się starała i nic. Okazało się, że ma niedoczynność tarczycy. Brała leki na tarczycę, dodatkowo ovarin i pregna start i po 3 miesiącach się udało 🙂 natomiast ja byłam zamknięta na ten temat. W grudniu pomagałam jej robić wyprawkę. Zapomniała zabrać ode mnie rogala do spania (wlasnie w tym czasie (mieszka w DE)) w tyczniu u mnie ciąża 😂 szok, płacz , ale szybko ogarnęłam. Potem się okazało, że mój zarodek na wczesnym etapie przestał się rozwijac a wręcz zaczął się wchłaniać. No i co? Jebniecie . Baaaardzo chce mieć kolejne dziecko, ale nie wychodzi 😔

reklama
Do góry