reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ja w marcu skończyłam 39 lat, mąż 37 i mimo, że @ jeszcze nie dostałam to mój pierwszy cykl gdzie rozważam kapitulacje w kwestii starań.
Ja tak miałam w poprzednim cyklu. A jak przyszło co do czego to i tak testowałam od 8dpo.... A teraz jakoś jestem nakręcona na to , że się nie poddam. Od kilku dni chodzę wkur.... Bo wiem, ze ten cykl to już dupa ale jakoś nie mam takich myśli, że pasuje ...

Ja w marcu skończyłam 39 lat, mąż 37 i mimo, że @ jeszcze nie dostałam to mój pierwszy cykl gdzie rozważam kapitulacje w kwestii starań.
Z drugiej strony nie wiem, czy takie zawzięcie jest dobre. Koleżanka, która też długo starała się o drugie dziecko kazała mi odpuścić bo takie napięcie nie jest dobre

reklama
Do góry