reklama
Belferka
Fanka BB :)
Chyba gdzieś tu kiedyś czytałam, że jak nie ma u chłopa problemu z nasieniem, to można codziennie.. w innym przypadku rzeczywiście pływaki mogą nie zdążyć się zregenerować... gdzieś w necie było napisane, że jak są seksy codziennie, to nasienia jest mniej, ale za to plemniki są bardziej ruchliwe..Ja bym powiedziała, że to chyba dobrze i szanse są większe, że się wstrzeliście
Ale to niepotwierdzone info. W sensie, gdzieś czytałam, ale czy to jest wiarygodne źródło to nie powiem
natasia142
Słowa mojego lekarza: "Pani chce męża zajechać? No co Pani... Plemniki też potrzebują czasu żeby się zregenerować " im częściej seks tym słabsze plemniki.o wow, nigdy nie brałam tego tak, że wiecej seksu, to mniejsza szansa na zapłodnienie.
Lekarz mowi, że najlepiej co 2 dni, ale no nie wiem
Bolilol
ale plemniki się nie regenerują. To nie tak, że się męczą i potrzebują odpoczynku. U zdrowego mężczyzny codziennie powstają nowe plemniki. Codzienny seks to nie jest forma antykoncepcji.Słowa mojego lekarza: "Pani chce męża zajechać? No co Pani... Plemniki też potrzebują czasu żeby się zregenerować " im częściej seks tym słabsze plemniki.
natasia142
Mężu zmajstrowal mi 2 dzieci , ostatnią ciążę poroniłam także albo ja jestem za stara, albo i ja i on. On ma 47 lat więc może jednak jego nasienie już potrzebuje regeneracji ...Chyba gdzieś tu kiedyś czytałam, że jak nie ma u chłopa problemu z nasieniem, to można codziennie.. w innym przypadku rzeczywiście pływaki mogą nie zdążyć się zregenerować... gdzieś w necie było napisane, że jak są seksy codziennie, to nasienia jest mniej, ale za to plemniki są bardziej ruchliwe..
Ale to niepotwierdzone info. W sensie, gdzieś czytałam, ale czy to jest wiarygodne źródło to nie powiem
Kosinka94
Moderator
Mój mężu tej nocy budził mnie po 2godz. żeby poprawićSłowa mojego lekarza: "Pani chce męża zajechać? No co Pani... Plemniki też potrzebują czasu żeby się zregenerować " im częściej seks tym słabsze plemniki.
reklama
Bolilol
no i ideolo, chińscy naukowcy zalecają poprawkę po ok. 3hMój mężu tej nocy budził mnie po 2godz. żeby poprawić