reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

cieszę się, że tak tłumnie wzięłyście udział w zabawie :D
Ja byłam z mężem na festynie xD wracaliśmy piechotą kilka km, pokłóciliśmy się po drodze i w głowie już mu mówiłam, że chcę rozwodu i że nigdy, nigdy się do niego nie odezwę, ale już się pogodziliśmy 😅

Mam tak samo! My się kłócimy niezwykle rzadko ale zawsze wtedy obmyślam plan rozwodu 🤣

reklama
Witam w niedziele. Ja dzisiaj miałam rozpocząć mierzyć tempke i zamiast o 7 to obudziłam się o 8;45 :D trudno! Ale przez to tez już chyba nie pojedziemy na rowery bo jeszcze 10 nie ma a jest okropnie gorąco. Wiec może poopalam się na balkonie i umyje potem okna :)

Ile dzisiaj przysiadów mamy zrobić? 80?

Witam w niedziele. Ja dzisiaj miałam rozpocząć mierzyć tempke i zamiast o 7 to obudziłam się o 8;45 :D trudno! Ale przez to tez już chyba nie pojedziemy na rowery bo jeszcze 10 nie ma a jest okropnie gorąco. Wiec może poopalam się na balkonie i umyje potem okna :)

Ile dzisiaj przysiadów mamy zrobić? 80?
80, dobrze pamiętam że jutro odpoczynek? 😄 coraz ciężej mi się je robi a myslalam że będzie łatwiej 🙆‍♀️

Heja, ja przy piątkowych przysiadach niestety odpadłam, wczorajsze wykonane 😁
@Belferka gratulacje 🩷
@mademoseile_nika mam nadzieje, że z babcią się ułoży 😢
Co do moich zalet, to jestem empatyczna.
Wada- zbytni pesymizm, zawsze zakładam najgorszy scenariusz 🫣
Co do wyglądu: lubię swój kolor oczu, nie lubię nóg 😬
U mnie dziś 9dpo, sikłam na jeden jedyny test jaki mam i biało 🫣
Wczoraj mąż pracował na dworze i tak się spalił, że nie potrafił dzisiaj spać 🫨 ratuję go pantenolem i aloesem.
Miłego dnia 😇☀️🩵
Współczuje mężowi, ratuj go tam, wiadomo jak nieprzyjemne jeat poparzenie słoneczne.
Miłego dnia też 🙂
9 dpo to wczesnie, źlmoże coś jeszcze fajnego wysikasz.

Dziewczyny ,a testy owulacyjne zaczyna się robić od razu jak skończy się okres?
Zależy ile dniowe cykle masz.
Długość cyklu.png

Ja mam cykle 27-28 dni i przeważnie zaczynam 10 dnia, ale jak wyżej- mogłabym spokojnie dzien albo dwa później.

reklama
Do góry