reklama
nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Nie wiem, czy nie będę musiała przejść na pauzę w tym miesiącu. Te moje ostatnie bóle miednicy, to chyba było jakieś promieniowanie z kręgosłupa. Jutro mam gina i ortopedę. Póki co mam receptę od neurologa na leki, które oczywiście wykluczają się ze staraniami. Poczekam do jutrzejszych wizyt i wtedy wszystko się wyjaśni.
Bolilol
chyba 80Witam w niedziele. Ja dzisiaj miałam rozpocząć mierzyć tempke i zamiast o 7 to obudziłam się o 8;45 trudno! Ale przez to tez już chyba nie pojedziemy na rowery bo jeszcze 10 nie ma a jest okropnie gorąco. Wiec może poopalam się na balkonie i umyje potem okna
Ile dzisiaj przysiadów mamy zrobić? 80?
nieznośne_poplątanie
KaMaLi
Dziękino to to może tłumaczyć skąd ta niższa temp w piątek, ale w sumie nie tłumaczy sobotniej.
Jezeli założyć, że pozostałe pomiary są wiarygodne, to z tego wykresu nie wynika, aby owu już była. Przy czym najlepiej jednak aby temperaturę mierzyć max o 7. 7:30 to już późno na mierzenie temperatury
Od następnego będę mierzyć poprawnie. Chociaż zastanawiam się, czy w ogóle nie odpuścić dla spokojniejszej głowy.
Chociaż mam nadzieję, że po tym cyklu to jedynie będę zmuszona iść na betę
Chyba się nie sugeruje tym wykresem, bo rzeczywiście moje mierzenie nie było idealne.
koko.sanka
Cherry_Tomato
królowa_kresek😉🙃
reklama