reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Nie wiem, czy nie będę musiała przejść na pauzę w tym miesiącu. 😣 Te moje ostatnie bóle miednicy, to chyba było jakieś promieniowanie z kręgosłupa. Jutro mam gina i ortopedę. Póki co mam receptę od neurologa na leki, które oczywiście wykluczają się ze staraniami. Poczekam do jutrzejszych wizyt i wtedy wszystko się wyjaśni.

no to to może tłumaczyć skąd ta niższa temp w piątek, ale w sumie nie tłumaczy sobotniej.
Jezeli założyć, że pozostałe pomiary są wiarygodne, to z tego wykresu nie wynika, aby owu już była. Przy czym najlepiej jednak aby temperaturę mierzyć max o 7. 7:30 to już późno na mierzenie temperatury
Dzięki ❤️
Od następnego będę mierzyć poprawnie. Chociaż zastanawiam się, czy w ogóle nie odpuścić dla spokojniejszej głowy.
Chociaż mam nadzieję, że po tym cyklu to jedynie będę zmuszona iść na betę 😂
Chyba się nie sugeruje tym wykresem, bo rzeczywiście moje mierzenie nie było idealne.

reklama
Do góry