reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Jakieś konkretne preferencje ma mama? Jeśli nie to może ładny perfum? Kupon do kosmetyczki? Jakiś kurs np. pierwsza pomoc? Wspólne zakupy, na których sobie coś wybierze? Dzień spa?
No właśnie mam z nią problem - kosmetyków ma od groma, bo od każdego zawsze dostaje a ona używa ich umiarkowanie, nie maluje się na co dzień. Jak się jej pytam, to ona zawsze nic nie chce. Chciałam jej zrobić jakiś miły prezent, który naprawdę się jej przyd i będzie używała.

reklama
No właśnie mam z nią problem - kosmetyków ma od groma, bo od każdego zawsze dostaje a ona używa ich umiarkowanie, nie maluje się na co dzień. Jak się jej pytam, to ona zawsze nic nie chce. Chciałam jej zrobić jakiś miły prezent, który naprawdę się jej przyd i będzie używała.
może jeśli lubi herbaty to jakiś ładnie zapakowany zestaw smakowych herbat i np filiżanka do tego. Albo upiecz jej ulubione ciasto :D

Ja swojej mamie kupiłam na jedną z okazji taki stolik rozkładany z dedykacją na śniadanie w lóżku.

Załączniki

• Screenshot_20230702_105857_Allegro.jpg
    Screenshot_20230702_105857_Allegro.jpg
    84,1 KB · Wyświetleń: 68
Może jakiś dobry krem do twarzy? :)

Skoro kosmetyki tak średnio to może coś praktycznego? Jeśli lubi gotować to może coś do kuchni, albo kurs gotowania czegoś nietypowego (jeśli lubi nowości) np. sushi. Albo jakiś przydatny gadżet do domu? Jeśli lubi muzykę to może głośnik na bluetooth albo zupełnie odwrotnie czyli np. płytę winylowa? Weź nam jakąś kategorie chociaż podpowiedź 😉

Dziś jadę na spotkanie z samymi dzieciatymi ludźmi i ciężarnymi ludźmi. Raczej zniosę to dobrze, bo już to przerobiłam, nie wiem tylko czy powstrzymam czucie się jak przegryw. Zobaczymy
Życzę dużo siły na to spotkanie ✊
Znam to uczucie.. chyba najgorsze wtedy są pytania „kiedy Wy” itp.
Ostatnio spędziłam niedziele z rodzinką, siostrami i ich malutkimi dziećmi i o dziwo żadne takie pytanie nie padło. Dzięki temu to był naprawde fajnie spędzony czas, bez dyskomfortu.
Chociaż w sercu i tak jest ta pustka, wiadomo..

Dobra dziewczyny znacie mnie, że sikam za wcześnie 😄😁 i ja to sobie sprawdziłam już drugim testem więc wiem, że no pewnie felerny teścik, no ale głowka pracuje już. Dzisiaj rano był seks, mąż mówi po, że taka mokra jestem, że cieżko mu było skończyć 😁😆 a sutki mnie tak bolą, że mowię, dobra sikam, co mi tam. Testy mam i ten test vitam odrazu kreseczka. Na zdjęciu pewnie szara, na żywo róż, no ale pink bezwzględny.
Ja tu niestety nie widzę kreseczki, ale jeszcze jest czas 🤞🏼

Zobacz załącznik 1542686
Coś tam próbuje się przebić… ale wole nie rozbudzać nadziei. Nie mam innych testów… czekam do jutra i pójdę na bete - chyba, ze wcześniej dostanę okresu :D
Trzymam kciuki, coś jest na rzeczy! 🤞🏼

Może jakąś metamorfozę włosów? Albo jakoś masaż? Ja np skupiam się na tym co dana osoba by chciała, a normalnie nie wyda na to pieniędzy bo jej szkoda.

Skoro kosmetyki tak średnio to może coś praktycznego? Jeśli lubi gotować to może coś do kuchni, albo kurs gotowania czegoś nietypowego (jeśli lubi nowości) np. sushi. Albo jakiś przydatny gadżet do domu? Jeśli lubi muzykę to może głośnik na bluetooth albo zupełnie odwrotnie czyli np. płytę winylowa? Weź nam jakąś kategorie chociaż podpowiedź 😉
Dzięki dziewczyny, już z tego co wymieniłyście wybiorę coś :)

Życzę dużo siły na to spotkanie ✊
Znam to uczucie.. chyba najgorsze wtedy są pytania „kiedy Wy” itp.
Ostatnio spędziłam niedziele z rodzinką, siostrami i ich malutkimi dziećmi i o dziwo żadne takie pytanie nie padło. Dzięki temu to był naprawde fajnie spędzony czas, bez dyskomfortu.
Chociaż w sercu i tak jest ta pustka, wiadomo..

Ja tu niestety nie widzę kreseczki, ale jeszcze jest czas 🤞🏼

Trzymam kciuki, coś jest na rzeczy! 🤞🏼
Wydaje mi się, że raczej nikt nie będzie pytał. Ale jak coś po prostu powiem, że temat zamknięty i nie chcę o tym rozmawiać.

reklama
Witam z rana ;)
Co można kupić mamie na imieniny?
Teściowej też nie wiedzieliśmy co kupić bo ma już chyba wszystko, padło na bon do Rossmanna i likier. Ucieszyla się, że nie kolejny krem pod oczy, na oczy i do oczu. Podsumowała tak, że jak będzie chciała to nawet papier toaletowy sobie kupi, więc chyba to był dobry wybór 😅

Do góry