reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Już po :) o 12 zabierają i Pani powiedziała, ze może nawet wcześniej niż wieczór będę wyniki.
trzymam mocno kciuki 🤞
Dobra dziewczyny znacie mnie, że sikam za wcześnie 😄😁 i ja to sobie sprawdziłam już drugim testem więc wiem, że no pewnie felerny teścik, no ale głowka pracuje już. Dzisiaj rano był seks, mąż mówi po, że taka mokra jestem, że cieżko mu było skończyć 😁😆 a sutki mnie tak bolą, że mowię, dobra sikam, co mi tam. Testy mam i ten test vitam odrazu kreseczka. Na zdjęciu pewnie szara, na żywo róż, no ale pink bezwzględny.
ja niestety nic nie widzę ale jest jeszcze wcześnie więc trzymam kciuki 🤞

reklama
Dzień dobry! My z imprezki wróciliśmy dość wcześnie, bo przed północą- było super 😁
Gratulacje pozytywnego testu, czekamy na betę 🩷 Avy, jak dla mnie możesz zostać, nie mam nic przeciwko 😍 Tak jak dziewczyny mówią- przygotowania do in vitro to też jakiś etap starań 💪🏻

Dobra dziewczyny znacie mnie, że sikam za wcześnie 😄😁 i ja to sobie sprawdziłam już drugim testem więc wiem, że no pewnie felerny teścik, no ale głowka pracuje już. Dzisiaj rano był seks, mąż mówi po, że taka mokra jestem, że cieżko mu było skończyć 😁😆 a sutki mnie tak bolą, że mowię, dobra sikam, co mi tam. Testy mam i ten test vitam odrazu kreseczka. Na zdjęciu pewnie szara, na żywo róż, no ale pink bezwzględny.
Ja nic nie widzę, ale trzymam kciuki, żeby w następnych dniach kreska ciemniała 🫶🏻

Jeśli towarzystwo nie ma nic przeciwko to ja mega chętnie z Wami zostanę. Ale nie chcę, też naginać regulaminu, żeby nie zrobić jakiejś gównoburzy.

Dziękuję 😘 Jeśli ktokolwiek będzie miał z tym problem to się usunę 😉
Moim zdaniem spokojnie łapiesz się ze mną na pauzę. Po prostu zamiast badań przygotowujesz się do in vitro 😊

reklama
Do góry