reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Dziewczyny szybkie pytanko odnośnie testów ovu. Mąż wymyślił szybki wypad na noc pod namiot i nie będę mogła rano zrobić testu … dodam że na ostatnich dwóch testach nie ma nic tj low a myśle że jeśli ovu będzie to 12-15 wiec jeszcze czas wiec …. Mogę olać jutro testowanie czy po prostu mogę zrobić jak wrócę tyle żeby nie pic nic z 2 h przed testowaniem …
Po miesiączce temperatura przed owu powinna lekko rosnąć lub być na mniej więcej stałym poziomie później lekko w dół i wystrzelić na ovu co nie 🙈 to u mnie nic się po temperaturze nic nie zapowiada

reklama
wiem, że weekend i nikogo tu nie ma, ale jak już ktoś przyjdzie to zarzucam zabawę.
Wasza największa wada i największa zaleta.

Moja wada: jestem okropnie emocjonalna, nie panuję nad tym, szybko się złoszczę, denerwuję, płaczę, wszystko mnie wzrusza.
Zaleta: bardzo dobrze potrafię przewidywać konsekwecje wszelkich działań.

I bonus: co najbardziej lubicie w swoim wyglądzie :D
Ja uważam, że mam bardzo ładny nos. I lubię tyłek. Mimo cellulitu.
Z wad to napewno jestem impulsywna i szybko się denerwuje, za duża krytyczność co do siebie.
Zaleta hmm szczerość, jestem mega rodzinna i pomocna.
W swoim wyglądzie lubię włosy, oczy i w tym momencie piersi 😄

wiem, że weekend i nikogo tu nie ma, ale jak już ktoś przyjdzie to zarzucam zabawę.

Moja wada: jestem okropnie emocjonalna, nie panuję nad tym, szybko się złoszczę, denerwuję, płaczę, wszystko mnie wzrusza.

Moje mocne strony : szczerość, rzetelność i dobra organizacja w pracy, zaradność.

Słabe : szybko się obrażam, emocjonalność, skłonność do panikowania w sytuacjach alarmowych.

Co do wyglądu to lubię swoje łydki , biust i pupę, uśmiech też jest spoko 😁

Dziewczyny szybkie pytanko odnośnie testów ovu. Mąż wymyślił szybki wypad na noc pod namiot i nie będę mogła rano zrobić testu … dodam że na ostatnich dwóch testach nie ma nic tj low a myśle że jeśli ovu będzie to 12-15 wiec jeszcze czas wiec …. Mogę olać jutro testowanie czy po prostu mogę zrobić jak wrócę tyle żeby nie pic nic z 2 h przed testowaniem …
Po miesiączce temperatura przed owu powinna lekko rosnąć lub być na mniej więcej stałym poziomie później lekko w dół i wystrzelić na ovu co nie 🙈 to u mnie nic się po temperaturze nic nie zapowiada
Zrób jak wrócisz, jeśli rano nie będziesz miała sprzyjających warunków😉

Wady: łatwo się wkurzam, bywam niezdecydowana, sporo przeklinam, jestem uparta i zawzięta- stary mówi, że bywam jak czołg idąc po swoje 💁🏻‍♀️
Zalety: towarzyska, zabawna, mega empatyczna i pomocna, lojalna, zaradna

Chyba najbardziej lubię szybką przemianę materii, wzrost i nogi, ale generalnie ostatnio mam podejście na zasadzie „odpie*dol się od siebie dziewczyno” i w zasadzie staram się lubić wszystko 😉
Ps. z opisu zazdroszczę nosa jak diabli 🥰

Ponoć to objaw, który też pojawia się we wczesnej ciąży i jest związany ze zwiększonym przepływem krwi przez nerki oraz ze zwiększeniem objętości osocza. Stąd pytanie czy któraś z dziewczyn też to odczuwała 🙂
nie sądzę by był to objaw ciąży. W zeszłym cyklu od owu latałam co godzinę na sikanie i ciąży brak więc to raczej nie to 😉

Cześć Dziewczyny. Wypadłam z obiegu na dwa dni i nie jestem w stanie Was nadrobić.

@Belferka gratulacje. Trzymam kciuki za przyrost 🍀🤞

@Avy, ja niestety póki co odpadam z przysiadów.

Widziałam dzisiejszą zabawę, więc dołączę.
Moją największą zaletą jest to, że jestem bardzo opanowana w kryzysowych sytuacjach takich jak zagrożenie życia, potrafię wtedy trzeźwo myśleć, racjonalnie działać i bardzo dobrze zorganizować pracę.

Moją największą wadą jest to, że bardzo szybko z równowagi wyprowadzają mnie zwykłe, codzienne sprawy.
A w swoim wyglądzie najbardziej lubię oczy i usta.

reklama

No to lecimy ;)

Wady: introwertyzm, brak umiejętności uzewnętrzniania negatywnych emocji, nadmierne analizowanie własnego zachowania w różnych sytuacjach;
Zalety: potrafię zrobić naprawdę wiele dla bliskich mi osób, potrafię stawiać sobie racjonalne cele, od jakiegoś czasu udało mi się osiągnąć taką wewnętrzną harmonię, dzięki której mam poczucie, że postępuję w zgodzie z sobą;

Co do wyglądu to całkiem dobrze czuję się w swojej skórze. Zmieniłabym tylko fałdkę na brzuchu ;)

Do góry