reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

wiem, że weekend i nikogo tu nie ma, ale jak już ktoś przyjdzie to zarzucam zabawę.
Wasza największa wada i największa zaleta.

Moja wada: jestem okropnie emocjonalna, nie panuję nad tym, szybko się złoszczę, denerwuję, płaczę, wszystko mnie wzrusza.
Zaleta: bardzo dobrze potrafię przewidywać konsekwecje wszelkich działań.

I bonus: co najbardziej lubicie w swoim wyglądzie :D
Ja uważam, że mam bardzo ładny nos. I lubię tyłek. Mimo cellulitu.
Moja wadą taka największą jest przekładanie innych dobra nad swoje, dostałabym jeszcze słaba asertywność.
Odnajdywanie się w każdej sytuacji i dużą spostrzegawczość to moje mocne zlaty.

Z wyglądu lubię swoją twarz i z tyłka też jestem zadowolona 😉

reklama
Wada: totalnie nie potrafię wspierać. Potrafię wysłuchać, ale nic nie odpowiem. Czuję się niekomfortowo kiedy ktoś przede mną obnaża swoje emocje. Boję się takich emocji. Nie potrafię udzielić konstruktywnej rady. Niektórzy mogą mnie odebrać jako psychopatkę. Ale ja nawet nie lubię jak mnie mama dotyka. Nie umiem w emocje

Zaleta: jestem empatyczna. Potrafię dostrzec z czym ktoś się mierzy...

Lubię swoje cycki. Są na pierwszy rzut oka małe, ale jak je podkreślę dekoltem, to sztos.

Wada: totalnie nie potrafię wspierać. Potrafię wysłuchać, ale nic nie odpowiem. Czuję się niekomfortowo kiedy ktoś przede mną obnaża swoje emocje. Boję się takich emocji. Nie potrafię udzielić konstruktywnej rady. Niektórzy mogą mnie odebrać jako psychopatkę. Ale ja nawet nie lubię jak mnie mama dotyka. Nie umiem w emocje

Zaleta: jestem empatyczna. Potrafię dostrzec z czym ktoś się mierzy...

Lubię swoje cycki. Są na pierwszy rzut oka małe, ale jak je podkreślę dekoltem, to sztos.
o, mam to samo, też nie umiem pocieszać. Wysłucham i nie powiem nic, bo nie wiem co.

Ponoć to objaw, który też pojawia się we wczesnej ciąży i jest związany ze zwiększonym przepływem krwi przez nerki oraz ze zwiększeniem objętości osocza. Stąd pytanie czy któraś z dziewczyn też to odczuwała 🙂
Tak, częstomocz pojawia się, ale u mnie np co m-c po owulacji i nijak z tego ciąży nie ma. Np jak wiem, że będę testować to notorycznie obsikuje sobie rękę za każdym razem, mimo, że często korzystam z toalety. Ale ja sikam ciąży brak, a u Ciebie może być i to są właśnie takie objawy, które jedne przypisują ciąży, bo w nią zajdą a inne jak my, powiemy, że to zaden objaw, bo my nie zaszłyśmy. I co smutne jest sporo takich objawów.

Moja wada:
Narzekam i marudzę
Moja zaleta:
Potrafię się odnaleźć w nowej sytuacji i przez większość czasu się uśmiecham lub śmieje

Wygląd
Na tak
Oczy, nogi, odstająca pupcia
Na nie
Włosy, zęby...

Dziewczyny, zrobiłam sobie dziś badania różne. Wyszedł mi olbrzymi estradiol. O czym to może świadczyć? Zawsze miałam na dolnej granicy a teraz ponad 1800 pg/ml, gdzie max w fazie owulacyjnej są widełki mniej niż 550.

reklama
Dziewczyny, zrobiłam sobie dziś badania różne. Wyszedł mi olbrzymi estradiol. O czym to może świadczyć? Zawsze miałam na dolnej granicy a teraz ponad 1800 pg/ml, gdzie max w fazie owulacyjnej są widełki mniej niż 550.
Nie znam się bardzo dobrze, ale może więcej niż 1 pęcherzyk dojrzewa?

Do góry