reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Dobra dziewczyny znacie mnie, że sikam za wcześnie 😄😁 i ja to sobie sprawdziłam już drugim testem więc wiem, że no pewnie felerny teścik, no ale głowka pracuje już. Dzisiaj rano był seks, mąż mówi po, że taka mokra jestem, że cieżko mu było skończyć 😁😆 a sutki mnie tak bolą, że mowię, dobra sikam, co mi tam. Testy mam i ten test vitam odrazu kreseczka. Na zdjęciu pewnie szara, na żywo róż, no ale pink bezwzględny.
no na tym lewym faktycznie jakby cos tam chcialo sie pokazac :)

reklama
Witam w niedziele! Nie było mnie od czwartku, mam przedłużony weekend wiec chciałam zrobić przerwę od starań na te 3 dni. Ale…Ja już nie wiem nic co z moimi cyklami. Wczoraj o 23 dostałam okres, ale to chyba policzę ze dziś 1dc. Mogłaby któraś proszę zerknąć na mój wykres? Czy tak jak pokazuje Premom wyglada na to ze wczoraj było 8dpo? Jakim cudem moja 10 dniowa faza lutealna jeszcze się skróciła na 8 dni :( niestety udało mi się zrobić tylko dwa razy proga, w 5dpo był 10 , w 6 dpo 8…. Wiec pewnie 7 dpo było już poniżej 5 ;( czy ja zle liczę ta owulacje? Help Zobacz załącznik 1542688

Mi z tego wykresu wynika,że owu była 23-24dc. Nie działo się nic, co by mogło wpłynąć na temperaturę? Jakieś leki, przesuwanie godziny pomiaru?

Dobra. Jadę na bete. Jednak nie wytrzymam do jutra :p kogo ja chciałam oszukać
Czekam na wyniki 🤞

Dobra dziewczyny znacie mnie, że sikam za wcześnie 😄😁 i ja to sobie sprawdziłam już drugim testem więc wiem, że no pewnie felerny teścik, no ale głowka pracuje już. Dzisiaj rano był seks, mąż mówi po, że taka mokra jestem, że cieżko mu było skończyć 😁😆 a sutki mnie tak bolą, że mowię, dobra sikam, co mi tam. Testy mam i ten test vitam odrazu kreseczka. Na zdjęciu pewnie szara, na żywo róż, no ale pink bezwzględny.
Ja niestety nic nie widzę na tych testach 😔

Coś się przebija troszeczkę na zdjęciu 🙉

Jeśli towarzystwo nie ma nic przeciwko to ja mega chętnie z Wami zostanę. Ale nie chcę, też naginać regulaminu, żeby nie zrobić jakiejś gównoburzy.

Dziękuję 😘 Jeśli ktokolwiek będzie miał z tym problem to się usunę 😉
Oczywiście, że zostań jesteś nam tu bardzo potrzebna. A tak na moją logikę przygotowania do ivf to też starania o dziecko😉 , tylko tyle , że w tym miesiącu nie testujesz, więc tak jakby pauzujesz 😇

@Kejcik wpisz mi pr
Mi z tego wykresu wynika,że owu była 23-24dc. Nie działo się nic, co by mogło wpłynąć na temperaturę? Jakieś leki, przesuwanie godziny pomiaru?

Czekam na wyniki 🤞

Ja niestety nic nie widzę na tych testach 😔
Nope, mierzone jak zawsze w „idealnych” warunkach. Czyli teoretycznie Premom dobrze liczy, faza lutealna 8 dniowa brrrr.

reklama
Do góry