LadyCaro
Fanka BB :)
Super, czekamyDobra. Jadę na bete. Jednak nie wytrzymam do jutra kogo ja chciałam oszukać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, czekamyDobra. Jadę na bete. Jednak nie wytrzymam do jutra kogo ja chciałam oszukać
Jeśli towarzystwo nie ma nic przeciwko to ja mega chętnie z Wami zostanę. Ale nie chcę, też naginać regulaminu, żeby nie zrobić jakiejś gównoburzy.O nie! Jak to tak bez Ciebie?!? A może Cię wpiszemy jako dyżurnego statystyka wątku?
Dziękuję Jeśli ktokolwiek będzie miał z tym problem to się usunęprzyjmuję wniosek formalny o wprowadzenie takiej funkcji na wątku
Jeżeli Ty czujesz się okay w udzielaniu tutaj to, kurczę bela, zostań.Jeśli towarzystwo nie ma nic przeciwko to ja mega chętnie z Wami zostanę. Ale nie chcę, też naginać regulaminu, żeby nie zrobić jakiejś gównoburzy.
Dziękuję Jeśli ktokolwiek będzie miał z tym problem to się usunę
Dokładnie jak mówisz, jeden lekarz mówi jedno , idziesz do drugiego i jest inna gadka. Wskaźnik homa miałam 2.41 , może dlatego taka duża dawka, nie mam pojęcia.Z ciekawości, bo to duża dawka. Ja biorę tylko 500xr, ale w krzywej miałam podwyższony poziom dopiero po 2h, a w przeszłości miałam za wysoki poziom na czczo w takim "wyrywkowym" pomiarze. W ogóle dziwne to wszystko, bo nie ma jasnych norm dla tych badań. Jeden endokrynolog stwierdził, że mam IO, drugi, że nie i weź tu bądź mądrym.
A ja znalazłam przybliżona jesień 2023. Patrząc na poprzednie sezony mówimy o październiku. To już za chwile.Szukam, szukam, ale nie widzę konkretnej daty
Tak, ale jakiś miesiąc temu ruszałyśmy ten temat i wtedy była narracja, żeby się zapisać na jakikolwiek termin, żeby było dla formalności. A ja tak nie chcę, bo będę czuła presję.Avy nie mam nic przeciwko, przeciez nie ustajesz w staraniu tylko obierasz konkretny kierunek.