Lwica1410
Fanka BB :)
Żeby zrobić takie zakupy to mi co najmniej rok potrzebnyKupiłam właśnie 2 sukienki i 5 par butów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żeby zrobić takie zakupy to mi co najmniej rok potrzebnyKupiłam właśnie 2 sukienki i 5 par butów
omg, przeczytałam domyślnie oczywiście psią kupę i pomyślałam sobie WTFto ja Wam powiem, że jako dziecko zjadłam pare razy psią karmę. Do dziś bardzo lubię jej zapach
Stron? Zrobiłaś jeszcze wykres na strony? jesteś niemożliwaDzienna ilość stron:
Zobacz załącznik 1544626
No codziennie raportujeStron? Zrobiłaś jeszcze wykres na strony? jesteś niemożliwa
hahahahahaJakoś idąc na fali głupich historii z dzieciństwa kiedyś z moją kuzynką postanowiłyśmy uciec z domu. Spakowałyśmy wałówkę i uciekłyśmy. Pod drzewo pod domem. Posiedziałyśmy 2 godziny, zjadłyśmy wszystko co miałyśmy i wróciłyśmy. Nikt nie zauważył naszej ucieczki.
to ja kiedyś coś zaszłam bratu za skórę ale jakoś tak po chamsku, a bracia jakąś mieli pracę dodatkową w domu i coś im przeszkodziłam/zepsulam do tego stopnia, że dostałam klapsa. Położyłam się w łazience po ciemku i udawałam, że umarłam z rozpaczy niestety nikt nie zdążył tego zauważyć zanim mi się odechciało udawaćJakoś idąc na fali głupich historii z dzieciństwa kiedyś z moją kuzynką postanowiłyśmy uciec z domu. Spakowałyśmy wałówkę i uciekłyśmy. Pod drzewo pod domem. Posiedziałyśmy 2 godziny, zjadłyśmy wszystko co miałyśmy i wróciłyśmy. Nikt nie zauważył naszej ucieczki.
Tak wiem ale wcześniej były posty, a teraz stronyNo codziennie raportuje
Jakbym przyszła do domu z 5 to mogłabym się już pakowaćKupiłam właśnie 2 sukienki i 5 par butów