anyżowa
Fanka BB :)
w plecaku wygrywa?Myślę jednak, ze tu królową będzie @aurii_orelii jeśli chodzi o te gówniane historie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w plecaku wygrywa?Myślę jednak, ze tu królową będzie @aurii_orelii jeśli chodzi o te gówniane historie
No czasem nie ma sensu rzeźbić w gównie, trzeba wiedzieć kiedy się poddaćo to ja też kiedyś wyrzuciłam baleriny do śmieci, ładne takie kremowe, jak szlam podnieść gowno z trawnika po moim psie i wdepnęłam w jakieś inne, dosłownie but mój zatopił się z każdej strony wyrzuciłam buty przed klatką i wjechalam na 10 piętro na boso
mój najstarszy ponoć uwielbiał wyjadać takie błotko, co w podeszwie butów może utknąć i potem jak trochę przeschnie to się odczepia od buta a drugi brat jadł szklanki mama jak była w szpitalu, gdzie rodziła naszą siostrę, to on mial wtedy 3 lata i za każdym razem jak tata zabierał chłopców (ja jestem najmłodsza) na kotleta do baru, to on odgryzał kawałek szklankiI pięknie nabija strony przed weekendem.
Podobno mój starszy brat będąc dzieckiem uwielbiał kurze kupy. Niestety nie ma jak zweryfikować czy to prawda.
Ja czekam, aż córeczka zacznie naszym z misek wyjadaćto ja Wam powiem, że jako dziecko zjadłam pare razy psią karmę. Do dziś bardzo lubię jej zapach