reklama
Avy
Fanka BB :)
A my tu na przysiady narzekamyJa dziś 35 minut interwałów i 45 na rowerze
królowa_kresek😉🙃
Ja tu już opowiadałam .. jak dbałam by tłustości z wędzonych rybek się nie zmarnowały i zjadłam, a mąż obrywał i psom oddawał. Rano tak mnie cisnęlo a to był camping, toalety z 40 m dalej, i już miałam iść w piżamie tam, bo na przebranie się czasu było brak i corka zatrzymała mnie po coś, zachciało mi się bączka to pomyślalam ulżę sobie i katastrofa z bąkiem wydostała się zawartość, ktora taki smród wywołała, że rodzina w śmiech i w popłochu z tego namiotu przy przyczepie zwiewała a ja taka mina żałosna i " kur....wa, zesrałam się".
Ostatnia edycja:
Lwica1410
Ja to palce miałam regularnie w psiej kupie. Trafiły się jakieś felerne woreczki. Prawie każdy się dziurawił. Szybko się zużyły bo po kilku wpadkach od razu przez 2 zbierałam.oto moja gówniania historia: wracam z pracy, idę po schodach, patrzę, jakiś paproch leży na podłodze. Chciałam go podnieść, a to kocie goowno, które Carlos wyniósł na łapach. Tak, wzięłam w palce kocie goowno.
Lwica1410
Szalona.Ja dziś 35 minut interwałów i 45 na rowerze
LadyCaro
kurde, roześmiałam się w głos czytając toJa tu już opowiadałam .. jak dbałam by tłustości z wędzonych rybek się noe zmarnowały i zjadłam, a mąż obrywał i psom oddawał. Rano tak mnie cisnęlo a to był camping, toalety z 40 m dalej, i już miałam iść w piżamie tam, bo na przebranie się czasu było brak i corka zatrzymała mnie po coś, zachciało mi się bączka to pomyślalam ulżę sobie i katastrofa z bąkiem wydostała się zawartość, ktora taki smród wywołała, że rodzina w śmiech i w popłochu z tego namiotu przy przyczepie zwiewała a ja taka mina żałosna i " *****, zesrałam się".
Mademoiselle_Nika
Moderator
Ale gówniany temat
Belferka
Ja kiedyś szłam na miasto z koleżankami. Miał nam towarzyszyć ich kolega, z którym miałam niezłą chemię, więc się wylaszczyłam. Idę sobie przodem taka pewna siebie, a oni się ze mnie z tyłu podśmiechują... oczywiście nie powiedzieli mi o co chodzi, a ja w trakcie przechadzki ściągnęłam kurtkę i zobaczyłam to ptasie gónwo przez całą długość pleców
reklama