reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Jak pierwszy raz jechałam na Woodstock to wszyscy mieli ze mnie ubaw, bo ja tylko korzystanie domu z kibelka, a już na dwójkę to nie ma innej opcji. Jakoś przeżyłam, ale łatwo nie było. Szłam rano, zaraz za słonikiem i korzystałam.Zobacz załącznik 1543888
O tez na tej Gorce nocowałam 😁 rety ja byłam trzy razy, pierwszy raz od razu po osiemnastce, wtedy tez była osiemnasta edycja wiec starzelismy sie z Woodstockiem wspólnie. Ale to była przygoda. Bardzo miło wspominam, chciałabym czasem wrócić do tych czasów. Ale teraz już bym tego fizycznie nie przeżyła 😂

reklama
O rany ale tu dużo dziewczyn z "młodością" w glanach i pogo! 🤩 Też taka byłam i tez leciałam tylko na długowłosych 😅

Na Woodstock nie byłam bo się bałam 😬 ale moja przynależność do metalu z czasem zmieniła się w reggae i wylądowałam na festiwalu w Ostródzie! 🥰
Na drugi Woodstock jechałam BlaBlaCar, i byłam umówiona z obcymi ludźmi, że mnie do namiotu przygarną. Wiem, że przed woodstokiem pisałam z jednym z nich na GG.
Jak to było dawno
Teraz bym się bała do obcych ludzi jechać 😅

Na drugi Woodstock jechałam BlaBlaCar, i byłam umówiona z obcymi ludźmi, że mnie do namiotu przygarną. Wiem, że przed woodstokiem pisałam z jednym z nich na GG.
Jak to było dawno
Teraz bym się bała do obcych ludzi jechać 😅
Ja zanim skończyłam 18 lat to wybrałam się do Gdyni na jakiś tez festiwal, nie pamietam nazwy. Happysad, Coma, Hey, te klimaty.. Mamie powiedziałam ze nocuje u koleżanek 🙈 a tak na prawdę jechałam PKSem do Bydgoszczy i stamtąd pociagiem do Gdyni. Umówiłam się wtedy na Facebooku z jakaś dziewczyna która tez jechała sama, tym samym pociagiem, tylko ona wsiadała w Poznaniu. Fajnie było, sama bym się zgubiła 🙈

Ja zanim skończyłam 18 lat to wybrałam się do Gdyni na jakiś tez festiwal, nie pamietam nazwy. Happysad, Coma, Hey, te klimaty.. Mamie powiedziałam ze nocuje u koleżanek 🙈 a tak na prawdę jechałam PKSem do Bydgoszczy i stamtąd pociagiem do Gdyni. Umówiłam się wtedy na Facebooku z jakaś dziewczyna która tez jechała sama, tym samym pociagiem, tylko ona wsiadała w Poznaniu. Fajnie było, sama bym się zgubiła 🙈
Moje kumpele jak pierwszy raz jechały na Woodstock to rodzicom powiedziały, że na pielgrzymkę jadą. Nawet miały gotowe kartki z pozdrowieniami, które ktoś wysyłał do rodziców z trasy pielgrzymki 😁 to było ze 20 lat temu. Czuję się stara 😭

Mój się krzywi, że lineup słaby, ale i tak go wyciągnę 😁 Dla niego to wszystko jest za lekkie 😉
Ja już nawet nie śledzę, w sumie już nawet nie wiem w jakiej teraz jest miejscowości i na jakich zasadach 🙈 Mój przyjaciel z młodości, ten z którym wspólnie kupiliśmy pierwsze glany chyba nadal od tylu lat jeździ co rok. Może kiedyś zrobimy sobie reunion na Pol’and’Rock 😄

Moje kumpele jak pierwszy raz jechały na Woodstock to rodzicom powiedziały, że na pielgrzymkę jadą. Nawet miały gotowe kartki z pozdrowieniami, które ktoś wysyłał do rodziców z trasy pielgrzymki 😁 to było ze 20 lat temu. Czuję się stara 😭
ja sobie tak myślę, że jak miałąm 17-18 lat i nocowałam u chłopaka, to mówilam, że u koleżanki i rodzice mi wierzyli. Albo znaleźli test ciążowy u mnie w szafce i powiedziałam, ze koleżanki i też uwierzyli. Czy udawali, że wierzą... 😅

reklama
Haha ja też nie mam pojęcia, ale jak już wspomniałam żyje pod kamieniem 😅

Za młodu też byłam bardziej rockowa.. Kupowałam bluzy i koszulki z zespołami z drugiej ręki z Allegro za grosze.. A glany.. pierwsze miałam po siostrze, znalazłam gdzieś kiedyś w jakiejś szafie i próbowałam je nosić ale kończyło się to zakrwawionymi stopami. Potem razem z przyjacielem kupiliśmy sobie też przez neta (wtedy to był szał) jakieś glany i tak długo służyły aż odpadła im podeszwa.

A na Woodstocku któraś była? 😁
Wiadomo! Ostatnio w poprzednim roku, a i w tym są plany żeby się pojawić. Co więcej - jeździmy większą, rodzinną ekipą, w której są również moi rodzice ;D

Do góry