reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

oj nie, to jednak dla mnie za dużo :D
w sensie ja jestem straszną księżnisią, jeśli chodzi o nocleg i waruki :D pod namiotem to dla mnie niedopuszczalne :D nocowanie w przyczepie kempingowej z kiblem gdzieś poza to był dla mnie duży wyczyn :D
Mam tak samo! Pod namiotem nigdy nie spałam, bo wiem ze się nie wyspie i będę się stresować brakiem kibla i prywatności xD albo oczywiście będzie burza i mnie z namiotem porwie wichura brrrr

reklama
Jak pierwszy raz jechałam na Woodstock to wszyscy mieli ze mnie ubaw, bo ja tylko korzystanie domu z kibelka, a już na dwójkę to nie ma innej opcji. Jakoś przeżyłam, ale łatwo nie było. Szłam rano, zaraz za słonikiem i korzystałam.
Screenshot_20230705-215954~2.png

Mam tak samo! Pod namiotem nigdy nie spałam, bo wiem ze się nie wyspie i będę się stresować brakiem kibla i prywatności xD albo oczywiście będzie burza i mnie z namiotem porwie wichura brrrr
wiesz, ja jak mam świadomość, że nie ma kibla w pobliżu to od razu mi się sikać chce.
Albo przed trasą mogę się wysikać 5 razy, a po 15 minutach mąż i tak musi zajeżdżać na Oreln

Jak pierwszy raz jechałam na Woodstock to wszyscy mieli ze mnie ubaw, bo ja tylko korzystanie domu z kibelka, a już na dwójkę to nie ma innej opcji. Jakoś przeżyłam, ale łatwo nie było. Szłam rano, zaraz za słonikiem i korzystałam.Zobacz załącznik 1543888
ja jeśli chodzi o dwójkę to ogólnie poza domem mam wielki problem. I zdarzyło się, włąśnie wtedy co spałam w tej przyczepie, czyli byłam w Norwegii, że 5 dni nie byłam na dwójce, bo się wstydziłam i blokada psychiczna.

ja jeśli chodzi o dwójkę to ogólnie poza domem mam wielki problem. I zdarzyło się, włąśnie wtedy co spałam w tej przyczepie, czyli byłam w Norwegii, że 5 dni nie byłam na dwójce, bo się wstydziłam i blokada psychiczna.
Ja tak z każdym wyjazdem miałam. Pierwsze kroki w domu na kibelek. Czy to był tydzień czy dwa poza domem. Zadziwiająco dużo ludzi tak ma.

reklama
No to jest dziwna muza. Szczególnie niektóre albumy.
Ale do tej pory, jak potrzebuję maxymalnego skupienia w pracy to na słuchawkach lecą 2 rzeczy: Ulver albo Pink Floyd.
Ulver chyba robił muzę do takiego horroru, jak Sinister. Kocham go. A niektórych nut z tego soundtracka słucham to sram w gacie.

Ja kiedyś mnóstwo czasu spędzałam w muzyce. Szukałam, szperałam i najczęściej słuchałam tego, czego nie słuchał nikt. Jak tak pomyślę, to cholernie mi tego brakuje. Teraz mam jakieś gotowe składanki na Spotify, które co jakiś czas aktualizuję i na tym się kończy moje eksplorowanie muzyki. 🙄

Do góry