amusedxxx
Moderator
Ja 6269,10 co najśmieszniejsze mój tata tez kiedyś trafił piątkę, ale było dużo trafień i jego była warta około 2 tysiąceJa wygrałam w lotka 7150 zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 6269,10 co najśmieszniejsze mój tata tez kiedyś trafił piątkę, ale było dużo trafień i jego była warta około 2 tysiąceJa wygrałam w lotka 7150 zł
Mi wypłacili tyle po odliczeniu podatkuJa 6269,10 co najśmieszniejsze mój tata tez kiedyś trafił piątkę, ale było dużo trafień i jego była warta około 2 tysiące
Ja wypełniłam kupon tak na chybił trafił ze bardziej się nie da jeszcze jak sprawdzałam wyniki to jakimś cudem dojrzałam tylko 4 trafione liczby, mieliśmy mega niespodziankę jak nam pani w kiosku powiedziała ze musimy iść do punktu lotto bo ona powyżej dwóch tysięcy nie wypłaciAle to na chybił trafił, czy swoimi numerami trafilyscie? Bo ja zawsze na chybił i nic nigdy nie udało się
Haha ja tez mam na pamiątkęMi wypłacili tyle po odliczeniu podatku
A może jeść coś co ma dużo białka w sobie. Podobno ciecierzyca i soczewica ma dużo białka.O to bardzo podobna historia jak u mnie dobiłam do 61. Później dowiedziałam się, że starta drugiej ciąży. Stres -2 kg i aktualnie jest 59. Jakbyś chciała coś podziałać to możemy się prywatnie spisać dla motywacji
Absolutnie się z Tobą zgadzam! Ja jestem załamana kaloryką jaką przyjmuje i nigdzie nie napisałam, że to zdrowe. Wręcz jestem zaniepokojona tym odżywianiem. Dlatego coś chce zrobić z tym. Może coś pomoże ta oliwa mimo, że ona jest na co dzień w diecie. Ale bardziej z makro brakuje mi białka. I nad tym trzeba popracować.
Co do ugryzienia - rozumiem, bo sama mam dziurę na pośladku po ugryzieniu przez owczarka. Jako dzieciak chciałam być taka „hop do przodu” i uznałam, że skoro dzieci (które ten pies zna) biegają przy jego budzie, przy której był na łańcuchu, w czasie gdy akurat dostał jedzenie, to i ja mogę Nie mogłam (oczywiście byłam wcześniej ostrzegana, aby tam nie biegać). Moi rodzice wytłumaczyli mi wówczas, że ten pies bronił swoich zasobów, a mnie nie powinno tam być. Myśle, że tylko dzięki temu nie mam z tego powodu traumy i kocham (niemal) wszystkie psiaki Wiadomo jednak, ze każda historia jest inna i jeśli miałabyś się bać własnego psa, to byłoby to bez sensu.No są słodkie, jak wszystkie pieski. Ale inaczej patrzy na to osoba, która jako dziecko owczarek złapał na kostkę u nogi i gonił głośno szczękając
O to może tez! Nie w każdym sklepie jest to możliwe, ale może u nich tak pójść i zapytać nic nie kosztuje.
Tak, teraz mąż jest na diecie wysokobiałkowej i na sniadanie je jajecznicę z dwóch jaj z dodatkiem 130g ciecierzycy i łyżeczki pesto z ciecierzycy w ogóle polecam sobie zrobić chrupki w piekarniku/air fryerze właśnie z oliwa i przyprawami wg uznania. Super zamiennik chipsów itpA może jeść coś co ma dużo białka w sobie. Podobno ciecierzyca i soczewica ma dużo białka.