reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Szczerze gardzę takimi właścicielami. Biorąc pod opiekę psa jak owczarek czy inna rasa trzeba zadbać o odpowiednia tresurę i potrzeby takiego psa.
Ja bym się pokusiła o stwierdzenie, że to dotyczy każdego psa, niezależnie od razy, bo nas podczas spacerów (a od kilku lat mieszkamy na podwrocławskiej wsi) atakują małe burki i kundelki biegające samopas po drogach. Tutaj, niestety, nadal widok psa na krótkim łańcuchy lub wolno biegającego po wsi, jest standardem ;(

reklama
Ja bym się pokusiła o stwierdzenie, że to dotyczy każdego psa, niezależnie od razy, bo nas podczas spacerów (a od kilku lat mieszkamy na podwrocławskiej wsi) atakują małe burki i kundelki biegające samopas po drogach. Tutaj, niestety, nadal widok psa na krótkim łańcuchy lub wolno biegającego po wsi, jest standardem ;(
W mieście wcale nie jest lepiej. Właściciele też na spacerach puszczają swoje psy ze smyczy. A jak się takiemu zwroci uwagę to padają teksty bo on ma malutkiego pieska albo ale on nic nie robi. No właśnie robi. Taki piesek podbiega do naszego Bruna, który jest sporym bydlakiem, zaczepia, szczeka, wącha. Narusza jego przestrzeń, a on się denerwuje bo już został pogryziony. Sam z siebie nie atakuje, ale właśnie w takich sytuacjach nie wiadomo jak zareaguje. Czy się odgryzie czy przejdzie obojętnie.

Ej zarzucę topikiem 😊

Na czyj koncert chciałybyście iść? Bądź wasz najlepszy koncert na którym byłyście?

Ej zarzucę topikiem 😊

Na czyj koncert chciałybyście iść? Bądź wasz najlepszy koncert na którym byłyście?
Beyonce! 👑 Udało mi się dorwać bilet na jej koncert w Londynie i było super!

Załączniki

• 520fe869-7f62-4f3f-86ff-7f05cb2cb6b5.jpeg
    520fe869-7f62-4f3f-86ff-7f05cb2cb6b5.jpeg
    156,8 KB · Wyświetleń: 62
Ej zarzucę topikiem 😊

Moim marzeniem jest koncert SOAD i Nothing But Thieves. Najlepsze na których byłam to Korn, Tides from Nebula, Miuosh Pieśni Współczesne i Coma Symfonicznie. :D Teraz czekam na Kosmiczny koncert Hey. 😁

W mieście wcale nie jest lepiej. Właściciele też na spacerach puszczają swoje psy ze smyczy. A jak się takiemu zwroci uwagę to padają teksty bo on ma malutkiego pieska albo ale on nic nie robi. No właśnie robi. Taki piesek podbiega do naszego Bruna, który jest sporym bydlakiem, zaczepia, szczeka, wącha. Narusza jego przestrzeń, a on się denerwuje bo już został pogryziony. Sam z siebie nie atakuje, ale właśnie w takich sytuacjach nie wiadomo jak zareaguje. Czy się odgryzie czy przejdzie obojętnie.
Otóż to. Ja już kilka razy miałam sytuacje, ze musiałam uciekać z Sam, bo pies nie chciał się odczepić i szedł za nami na spacer, a przy próbie odgonienia, pokazywał zęby. Moja Sam jest tchórzem i w takich sytuacjach często chowa się za mną zamiast się odszczeknąć. A gdy jeszcze nie była wykastrowana wielokrotnie, różne burki spały po kilka dni pod naszym domem, przez co, żeby wyjść na spacer musiałam ją pakować do auta.

reklama
Moim marzeniem jest koncert SOAD i Nothing But Thieves. Najlepsze na których byłam to Korn, Tides from Nebula, Miuosh Pieśni Współczesne i Coma Symfonicznie. :D Teraz czekam na Kosmiczny koncert Hey. 😁
Na System chętnie bym poszła 😁

Z najlepszych koncertów, może takich najbardziej zaskakujących był Avatar. Kurde, wokalista zrobił na mnie niesamowite wrażenie, a przed koncertem ich nie znałam.

Do góry