reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Teraz jest fajnie, że można kupić mały obwód dużą miskę. U mnie dość proporcjonalnie rosły obwody i miski. Jak schudłam to obwód zjechał, miska jeszcze nie, ale nie tacę nadzieję.

reklama
Cytuję skrawek maila, ekheeem

"Nie przywykłem czekać na odpowiedź dwa dni. Rozumiem, że nie udało się ustalić konkretów i wyskoczył Pani niezapowiedziany dzień wolny, ale chyba macie wyznaczone zastępstwo? Dopuszczalny przeze mnie czas odpowiedzi to czas rzędu do dwóch godzin maksymalnie. Później zaczynam się denerwować."

Kurtyna 🙌
Co za buc! 😂🤦‍♀️

" W okresie wakacyjnym możliwe jest wydłużenie oczekiwania na odpowiedź, jednak dokładamy wszelkich starań, by odpowiadać w terminie 72h od otrzymania wiadomości.
W przypadku jednodniowych nieobecności nie wyznaczamy zastępstw, ponieważ zależy nam na jak najwyższej jakości świadczonych usług, z naszego doświadczenia wynika natomiast, że przekazywanie sprawy między osobami się do tego nie przyczynia.

Wkrótce wrócę do Pana z odpowiedzią. Dziękuję za cierpliwość."

Nara. Dajcie następne 😅
Season 1 Queen GIF by The Spanish Princess

i szczupłe plecki 🤩 wiem co mówię bo widziałam gołe😎
no to pamietam i maly lolz z narzekania :D 🤣

tzn wiadomo, kazdy moze znalezc u siebie cos do polepszenia i najwazniejsze by sie dobrze czuc ale ja juz napewno swojego grubego dupska tu nie wstawie 😂😂
Ale ja dziewczyny broń bobie nie narzekam i nie mówię, że jestem gruba. Tak jak napisałam wiem jakie mam mankamenty i jakoś tam próbuje z tym walczyć 😊

" W okresie wakacyjnym możliwe jest wydłużenie oczekiwania na odpowiedź, jednak dokładamy wszelkich starań, by odpowiadać w terminie 72h od otrzymania wiadomości.
W przypadku jednodniowych nieobecności nie wyznaczamy zastępstw, ponieważ zależy nam na jak najwyższej jakości świadczonych usług, z naszego doświadczenia wynika natomiast, że przekazywanie sprawy między osobami się do tego nie przyczynia.

Wkrótce wrócę do Pana z odpowiedzią. Dziękuję za cierpliwość."

Nara. Dajcie następne 😅
I czas od tej wiadomości - kolejne 72rbh ;)

Ja pamiętam, że wybór liceum to była moja pierwsza dorosła decyzja. Postawiłam się rodzicom, bo chcieli, abym szła w dzielnicy w której mieszkaliśmy, ale ja nie chciałam. Awantury były straszne. Mama machnęłam w końcu ręką. Sama podjęłam decyzje o trzech LO, gdzie zarejestrowałam się online i zawiozłam dokumenty. A w wybranym liceum poznałam męża, którego moja mama uwielbia - więc po latach zwróciła mi honor ;D
To jeśli chodzi o wybór LO to miałam taką sytuację, że bardzo chciałam pójść do pewnego liceum. I jak przyszły wyniki rekrutacji to okazało się, że się pomylili i wpisali mnie do niej tej klasy (zapisali mnie do klasy, do której w ogóle nie składałam dokumentów). Więc było mi mega przykro, ale powiedziałam w domu, że trudno, widocznie tak miało być i pójdę do liceum, które było moim drugim wyborem. Zadzwoniłam z takimi wiadomościami do mojej mamy, która wtedy była w pracy. Mama się wkurzyła, że od roku nawijam o tej szkole a teraz tak łatwo chcę się poddać, zwolniła się tego dnia z pracy i pojechała ze mną do tego LO, wszystko wyjaśniłyśmy i naprawili pomyłkę wpisując mnie na wymarzony mat-fiz :D Jestem wdzięczna mojej mamie, że tak się zachowała, bo ja byłam wtedy straszną sierotą :D

reklama
Do góry